Se vam zdi normalno?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja problemi so in problemi bodo, ampak govorimo o Passatih in ostali ekipi 2.0 TDI in sicer PD, 2.0 TDI CR je čist druga zadeva , popolnoma drug motor in nima težav. So pa tudi glave pokale na teh PDjih in še vse kaj drugega... Kdor pač išče Passata v tem starejšem letniku naj vzame 1.9 TDI 105 konjev. Nima kaj delat, olje filter in je to to.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Avto servisa privat serviser ker ma v glavi več kot celi Avto Jarc Maribor skupaj.

Zgodba Avto Jarca je nekak tak: pripeljite avto in mi bomo 8x šraufali iste vijake, da bomo ugotovili katera od štirih diz je pokvarjena. Privat serviser pa pokliče na Ptuj enega tipa, ki ma mašino za testiranje diz in ta pove kak ugotovit katera je pokvarjena.

Ja ta tvoj privat serviser je res topiæ in to sa mekanim č-jem. Tak za info, tudi Jarc in Porsche pokliče "enga" tipa iz Ptuja ki to stestira in ta tip je Korenjak. Torej to ni nobena umetnost, treba stvari ven pobrat ter jih nest tja testirat... Pokliči raje sam tja pa se zmeni za pametn dnar.

Lp

To so oni sami na Jarcu rekli, da nikamor ne pošlejo ampak šraufajo dokler jim ne rata.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ampak glej foro, ker je rekel da tanka samo na OMW ni nihče posumil na kakovost goriva?
No saj ne da jaz sumim, se pač naredi če imaš dizla za gledat ne pa za vozit!!!

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
In kaj hočeš povedat? Kaj bi mogoče moral reči točil?
Oprosti, ker sem se nepravilno izrazil! Kateri zaostali osebek, da ne bom rekel koji [censored], da me mogoče ne popraviš!!!

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ups moja napaka priznam
d055.gif

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ampak to ne spremeni dejstva, kar sem hotu povedat.
Dizli so za vozit, za gledat doma kupiš bencinarja!!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hja kolega, problem je v tem da okoli vbrizga (pumpe, injektorji,šobe,dize pa še kak drug izraz) ni kaj šraufat in razen original Bosch servisev ne more nihče tega delat/testirat saj niti nimajo pravih aparatur/orodja. Je pa res da ne bodo šli oni tebi razlagat kam dajajo popravljat (zdrava pamet). Skratka veš za drugič...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
... Kdor pač išče Passata v tem starejšem letniku naj vzame 1.9 TDI 105 konjev. Nima kaj delat, olje filter in je to to.

podpis ....

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje

WV pač, sodelavec ima novega polota(avto leta 2010).

Pridem na firmo in gledam zakaj ima prednjo šajbo dol pa dež pada :)
Pride pa me gleda, zakaj sem mu okno spustil, sem rekel kako če ni ključa.
Brez besed je ostal, odpeljal šajbo gor in odšel.

Avto je star teden dni, sem mislil da se je WV kaj naučil od pasatov itd. z istimi problemi.

Lp

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

WV pač, sodelavec ima novega polota(avto leta 2010).

Pridem na firmo in gledam zakaj ima prednjo šajbo dol pa dež pada :)
Pride pa me gleda, zakaj sem mu okno spustil, sem rekel kako če ni ključa.
Brez besed je ostal, odpeljal šajbo gor in odšel.

Avto je star teden dni, sem mislil da se je WV kaj naučil od pasatov itd. z istimi problemi.

Lp

Stransko okno misliš?
evil.gif

Drugače ima VW napredno tehnologijo in se da šipe odpirat/zapirat z daljincem že 20 let ... večine tega ne ve, potem se pa čudi ko po nesreči spusti okno!
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, sam kolkor jest vem (in pri meni je tako, ni sicer VW, je pa "bratranec"), gresta takrat dol OBE šipi in ne le 1 ...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Zakaj pa ne? Znanec ima sicer Leona 1,9 TDI ki ga je kupil kot novega, isti letnik, pa mu je diza šla pri 60k km že. Pa je 1,9, boljši motor.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ste prvi lastniki, da si tako prepričan v 75k prevoženih?
evil.gif

Prvi lastnik ni, saj je ja Slovenec? Veš da je uvoženo iz Nemčije ali Belgije
evil.gif
Je ša sigurno SVETO prepričan da ima to kilometrino, saj pozna od njegove tete bratranec lastnika tega vozila in je o njem samo lepo za povedat! Končno pa a ni to klasična napaka na teh motorjih da šobe crkujjejo tam okoli 70.000km?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Koliko pa vpliva kvaliteta nafte na odpoved dize?
confused-1.gif

Ja tukaj na Alterju je največkrat tako, da če lastnik avta prizna, da je točil na Petrolu, je ponavadi vsega krivo slabo gorivo, če pa je točil drugje npr. OMV, Agip,..., pa se okvara pripiše vsem drugim dejavnikom, samo gorivu ne .
crazy1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

AvtoFun ne pametuj.

Avto je bil kupljen v Sloveniji. Prvi lastnik je bil nek starejši gospod.