Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
ni, po novem zakonu rabiš le ločen račun, ki pa ni nujno da je poslovni... Seveda so banke jezne, ker so pilile z stroški brezveze...
Pismen pa glih nisi.
Citat:
ni, po novem zakonu rabiš le ločen račun, ki pa ni nujno da je poslovni... Seveda so banke jezne, ker so pilile z stroški brezveze...
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Ma, se mi ne da. Preberi še enkrat, kar sem napisal, pa bo.
Citat:
ravno to smo mi naredili.....
in je skladno z zakonom.. Zdej pa povej kje piše da mora s.p. imeti poslovni račun, piše samo o ločenem računu za namen poslovnega subjekta....
smo se pozanimali na dursu in je vse pro propisima... sori.. je pa ta novost od letos. Posledično že zapirajo poslovne račune in v namen popoldancev ali sp. odpirajo račune fizičnih oseb za potrebe poslovanja (samo da je ločen račun).
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Tako, da ne vem kaj mešaš Zokija in neke njegove virtualne s.p.-je. Zoki in Electa d.o.o. in asignacijska pogodba so pa realnost.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Tako, da ne vem kaj mešaš Zokija in neke njegove virtualne s.p.-je. Zoki in Electa d.o.o. in asignacijska pogodba so pa realnost.
Hja.
Ne vem zakaj si ti zraven prvi zamešal Zokija in njegov d.o.o., če OP sprašuje o s.p.-ju...
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kaj ste tu vsi polpismeni? Ker je tehnika izogibanja izvršbam popolnoma enaka.... In ne, nisem mešal zokijevega d.o.o. -ja, ker zoki nima d.o.o.-ja.
Citat:
meti osebni račun za poslovanje firme bi bil idiotizem prve sorte. Ko bi bil čas za določanje višine dokladov , malice v šoli bi potemtakem gledali cifre podjetja (sp-ja) in v končni fazi bi tudi neplačan DDV tretirali kot tvoje premoženje
--------------------
Babe kuhat, deci delat , premjejka pa pravi ;MI SE DOGAJA S KONSULIDACIJO JAVNIH FINANC,
So stvari, ki jih je treba sovražiti. Po mojem mnenju je ČEFURIZEM v Sloveniji nekaj, kar moraš sovražiti. Jaz to čutim kot svojo državljansko dolžnost.