Se splača

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pred kratkim sem spoznal silno simpatično in luštno deklino, tudi poštekala sva se full, lepo sva se mela nazadnje, ko sva bila skupaj na Dunaju in podobno...

stara ravno prav, podstrešje ima pospravljeno, vendar pa...

deklina je tujka, pri nas je le začasno (dela) in se čez 2 meseca že vrača nazaj domov... se splača karkoli začenjat al... bolj vse skupaj pustiti pri miru?

kolikor jo poznam, se zna narediti, da se lahko full hitro naveže, podobno kot jaz... ali izkoristiti te dva meseca in se imeti lepo in tvegati potem žalost in bol ob slovesu?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dej, če že smetiš, smeti, tako, da te bodo ljudje razumeli.
bonk.gif

sej bo boljše, če ne z leti, pa s tableti...

drugič.
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ker sta ta dva meseca lahko še vseeno prav posebna in zelo lepa?

je možno izklopiti določen del čustev in navezanosti, glede na to, da se zavedaš, da bo stvar v roku 2 mesecev zaključena?

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne, nesplača se. Ker boš po dveh mesecih (cukrarijo boš že prej) nosil vs ena forum pa bo jokanja en mesec pa vsega sranja. Tega mi tule res ne potrebujemo. Tako da bolje da prekineš. Za nas vsaj to naredi. Pa mir.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kak bralec? kliknem in preberem sranje znova in znova... pa cajt mam malo. to bo verjetno tisto pravo prekletstvo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zaenkrat vem samo to, da se po dveh mesecih vrača nazaj... glede na to, da je full pridna, pa ne vem... to bi mogla pa še razčistit...

ne, nisem se nič odločil - dejansko sem se odločil, da jo za začetek samo na kofe povabim... mogoče se že tud stvari pojasnijo...

@Diablo: če vidiš, da sem odpiralec teme... je treba naprej?

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz zdej razmnisljam ce bi sel srat. mal me sraufa..prosim za nasvet. res sem zgubljen.

tako nekak...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ne, nesplača se. Ker boš po dveh mesecih (cukrarijo boš že prej) nosil vs ena forum pa bo jokanja en mesec pa vsega sranja. Tega mi tule res ne potrebujemo. Tako da bolje da prekineš. Za nas vsaj to naredi. Pa mir.

Včasih znaš bit po ravni tečnosti, nekje pri korlovi višini. Tako si ponosen na svoje elemente "smešnosti", da enostavno moraš povsod zbost in drkat v glavo. Kot da je res težko napisat post (pa magari kritičen do konca), brez raznih nizkih udarcev. Ne govorim samo za to temo, ampak verjetno kar vse. Raven klosharja, ko je bil star 14 let in čakal na internet.
crazy1.gif

@dizzy

Uživajta tista dva meseca..., v tem času se ne boš tok navezal, da je ne bi mogel preboleti v kratkem času..., spomine boš imel pa verjetno lepe.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če si zmožen, da se ne boš preveč navezal na njo v dveh mescih potem izvoli. Pa le glej, da ne boš slučajno kakšno temo odprl čez kakšne dva mesca!

p.s.
Kako so se odrezali na Dunaju?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne, raje ga ti probaj zdrkati z nizkimi in podjebatorskimi, pri vsakem postu na forumu iz čistega lastnega zadovoljstva.

S tako mentaliteto samo kažeš, da pač nisi dober človek po duši. Zloba na vsakem koraku.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
mislim, da bi ti bilo žal, če ne bi vsaj probal....saj res nikoli ne veš kam te bo pot življenja odnesla. Poskusi, da si ne bo kasneje očital, če vama ni usojena, tako nisi nič izgubil, če pa vama je pa ti ostaneta 2 čudovita mesca spominov - and u never know - ona lahko celo ostane...
roza.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mah, kva pa vem... sem se že v 1 mesecu znal full navezati, pa v 3 mesecih prav nič... če imaš v glavi, da ima zadeva omejen rok trajanja, je verjetno drugače...

z Diablotom je verjetno problem, ker nam je fouš, da nas kakšna bejba lahko sploh v živo sjebe.... ipak te tvoja msn bejba mal težko zjebe... pojebe...
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LoooooooL, no zdej mi je vsaj jasno par stvari Dizzy
zmaga.gif

Ja, probejta ane, sam veš da najbrž ne bo nič resnega iz tega, men se pa zdi, da teb ni za take avanturce. Ali pač, morda še kaj novega zvem?
grims-1.gif

Lej, dva meseca se slišita dokaj dolgo ampak dej vpraši se, kaj bo ko bo šla. Boš prenesel kot moški ali boš spet jadikoval, da je ona bila tista "the One"?
Naseksi se kot zajec v teh dveh mesecih, in vmes hodi še z drugimi na pijačke (pač ko boš kakšno spoznal kje, ane) ker se edino tko ne boš navezal nanjo...Sicer pa nared kar češ, itak si se nekje v seb že sam odločil.
rolleyes-1.gif