SE prenos SMS iz starega telefona na novega

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Evo kupil sm nov telefon Prej sm mel k770i in mam pač nekaj SMSov ki bi jih rad dal iz starega na novega c510 ki sm ga nabavil. Z PC suitom sm dal čez imenik pa vse datoteke. Zdej za SMS pa nevem kako se to da ker mi z PC suitom to ni ratal...je kkšna fora kje?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
nevem če se to da...vem da je obstajal en program, k si si lahko dal dol SMSe in vse (bil je prav za SE narejen), sam nevem kko se je klical.
mene pa zanima, če je kak program, da bi si jaz dal dol z moje omnie SMSe, pa potem spet naložil, k bom dal nov SW gor...če mogoče ve kdo...mam pa symbian OS.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Zakaj pa jih ne shraniš na simko pa prekopiraš v nov telefon? Ali jih je preveč?
sprasujem se.gif

Drugače pa programček Float´s Mobile Agent...
wink-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evo kupil sm nov telefon Prej sm mel k770i in mam pač nekaj SMSov ki bi jih rad dal iz starega na novega c510 ki sm ga nabavil. Z PC suitom sm dal čez imenik pa vse datoteke. Zdej za SMS pa nevem kako se to da ker mi z PC suitom to ni ratal...je kkšna fora kje?

Če si uporabnik mobitela ima mobitel M:Rokovnik ki ti sinhronizira vse iz starega telefona na njihov strežnik,z novim aparatom se povežeš zopet na njihov strežnik in preneseš datoteke
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
MyPhoneExplorer ti izvozi vse v XML format al pa v .vcf , potem pa uvozis spet nazaj z istim programom , ce bos ostal na SE ;]