Se Partis počasi poslavlja?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.103
1.885
113
Emona / Carnium
Danes sem slišal, da so ekipi Partisa šteti dnevi. Ali bodo sprejeli nesramno ponudbo ali pa jih bodo počasi odrezali.
Ste kaj slišali o tem?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.819
844
113
toti Maribor
Verjetno imaš v mislih Mojblink. Če bi zadeve bile tako enostavno kot trdijo na mojblink, glede ukradene ideje, bi bila stvar že zdavnaj rešena. Kako pa se lahko kregaš o nečem, kar je nelegalno. To je tako, kot če bi jaz ukradel avto, ti pa bi me tožil, ker si ga imel prej nagledanega kot jaz.
hysterical-1.gif

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Pravne vojne v Sloveniji trajajo extra extra dolgo, tako da če se vse super gladko odvija za bsa, ima partis ali blink še leta in leta časa
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.103
1.885
113
Emona / Carnium
Ne, tisto z mojblinkom je druga zadeva.
To kar sem slišal je popolnoma nepreverjena zadeva. Govorice pač. Bolj kot to, da nekdo "rešuje" "problematiko"
smile-1.gif
piratstva (pri nas), me je presenetil domnevni način. Torej, da ponudijo lastniku partisa (s.p.) mucho dinero in mirna Bosna...
Sem mislil, da kdo kaj več ve. Ali o BSA metodah ali konkretni situaciji v zvezi s partisom.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Jaz ne vidim poante v tem, da bi se BSA borila proti piratom s plačevanjem neke vrste podkupnine.
Ponavadi je ravno obratno. Ti moraš njim plačati XY denarja, da te potem oni pustijo pri miru (če si firma in če ti najdejo nelegalno programsko opremo).

Če je to res, potem takoj odprem svojo torrent stran in čakam na priliv denarja in jo kasneje zaradi tega takoj dol zaprem
grin1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Jaz ne vidim poante v tem, da bi se BSA borila proti piratom s plačevanjem neke vrste podkupnine.
Ponavadi je ravno obratno. Ti moraš njim plačati XY denarja, da te potem oni pustijo pri miru (če si firma in če ti najdejo nelegalno programsko opremo).

Če je to res, potem takoj odprem svojo torrent stran in čakam na priliv denarja in jo kasneje zaradi tega takoj dol zaprem
grin1.gif

grims-1.gif
*log* khm khm