Se krščanski viteški redovi vračajo?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
Drgač se razume, da če se nasloniš na peč na nafto in se opečeš, ne greš tega ponoviti, četudi (ali pa še posebej če) je peč na drva. To je menda (je*ote) jasno. Ena izmed možnih interpretacij misli se nanaša na nenehno potrebo po analizi zgodovinskih dogodkov z namenom opravičevanja nekih dejanj in iskanja nekakšnega lastnega prav, ki je vreden natanko nič ampak tega ne veš, ker si vzgajan tako in še bi težko našteval, ker pač ni simpl
smile-1.gif
Oglavnem, ti vehementno trdiš, da je bilo črno, nekdo drugi pravi, da je bilo belo. Kako ti bo to koristilo, samo ti veš. Ves ta čas pa se ne ukvarjaš s seboj ampak z nekimi predniki, ki...niti ne vejo kaj je iPad.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Se vid da nimata pošlihtanga podstrešja ( preteklosti)...pa brez zamere
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Oglavnem, ti vehementno trdiš, da je bilo črno, nekdo drugi pravi, da je bilo belo. Kako ti bo to koristilo, samo ti veš. Ves ta čas pa se ne ukvarjaš s seboj ampak z nekimi predniki, ki...niti ne vejo kaj je iPad.

A) Na meni je da sem razgledan......nekdo mi pravi da je belo......jaz preverim če je res in si rezultat zapomnim...

B) Ker sobivamo s komunisti ( kljub 21 stoletju
bonk.gif
(čeprav jo mogoče nočem!!!! )

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

A) Na meni je da sem razgledan......nekdo mi pravi da je belo......jaz preverim če je res in si rezultat zapomnim...

B) Ker sobivamo s komunisti ( kljub 21 stoletju
bonk.gif
(čeprav jo mogoče nočem!!!! )

Preveriš? Ok, lušten hobi. Mi ne pade na misel, da bi npr. preverjal kdo je jezdil vranca v bitki za Donji Lapac. Razgledan pa si, to je pa fajn. In potem si poleg tega, da si razgledan, še prepričan, da veš. Torej k temu stremiš. Legit. Rabiš vedet, da potem veš...in...glej, jaz ti verjamem. Ne bom šel preverjat. Ok?
smile-1.gif

Na kakšen nači ti to, da prepoznaš komunista, konkretno izboljša dan/teden/lajf? Dobiš boljši sniper? Si slučajno kak silent assassin type of superhero?

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.685
113
Ne izboljša mi ga.....kvečjemu poslabša....ker me hoče prepričevat v gluposti

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
Je*iga po£. Men so bl teoretiki neki najedal. Sam so nehal, k so probal real life (žulji) al kva vem. Mogoče kej v zvezi z žulji. Zihr nima zveze s krščanskimi viteškimi redovi na mamilama.