Še komu dela Firefox počasi?

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Od včeraj mi Firefox dela nenormalno počasi. Zato sem izbrisal vso piškotke, zgodovino. Ker je še vedno bil počasen, sem na novo inštaliral, še vedno počasen. Sem mislil, da je kaj narobe z internetom, ampak ne, Chrome dela hitro. Vklopil sem nek nemški proxy, Firefox dela normalno.
shocked-1.gif
Kaj bi lahko bilo narobe? Kakšen dodatek Firefoxu? Nimam malware ali virusov.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Imam tudi sam probleme zadnjih 14 dni, ampak zgolj na laptopu. Na PCjih laufa normalno. Laptop je star eno leto, vrhunski in ze enkrat ociscen fizicno kot "psihicno". Update-al sem vse, nov sistem je gor 14 dni, izklopljen imam nacin varcevanja tako,da ne vem. Strani odpira, kot bi firefox zasedal 4GB rama, vrtel hkrati youtube film na 4K in igral callofduty.

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Vtipkam URL, pritisnem Enter, krožec se vrti in napiše "Povezovanje..", ampak v spodnji vrstici se še 30 sekund nič ne zgodi, potem počasi odpre. Če grem na kak proxy, gre hitreje! Chrome dela normalno.

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Citat:
Uporabnik navlixx pravi:
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
probaj z novim profilom

Zaenkrat dela odlično.. hvala.

Ustvaril sem frišn profil, je super delalo. Potem sem uvozil določene nastavitve iz prejšnjega profila, je spet pričelo počasi delati. Ker mi s proxijem dela odlično, sem šel gledat v Povezave: desn-klik na eno LAN povezavo, za katero sploh nisem vedel, da obstaja > Dodatno > Skupna raba internetne povezave > vse sem odkljukal. In sedaj mi Firefox dela normalno.
13.gif