Aha, takrat paše mir..ko (če ) bo pa imel kdaj svojega sončka, bodo pa taki skrokanci na avionih popolna nebodijihtreba, ki kalijo radosti družinskega življenja..Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Notrajnc je bil skrokan.
Aha, takrat paše mir..ko (če ) bo pa imel kdaj svojega sončka, bodo pa taki skrokanci na avionih popolna nebodijihtreba, ki kalijo radosti družinskega življenja..Citat:
Notrajnc je bil skrokan.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Oče je sam kuhlo vzel pa smo bili vsi tiho, ker smo vedeli kaj sledi.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Danes sem se po enem mesecu vracal domov z dvema letoma nazaj z dopusta..., zadeva me je konkretno razkurila, tako, da sprasujem, se kdo misli, da so SLO soncki med najbolj razvajenimi? V dveh povezanih letih je bilo skupno cca 10 SLO mladih druzinic, govorimo o Pia, Nal, Maj, Gal, Taj-ih, torej trocrkovnice, do cca. 10 let, pomebnost starsev raste z manjso domiselnostjo pri izbiri imena - no zdaj pa k problemu - najbolj so joakli "nasi", Pia, cda. 5 let je se posebej izstopala, od skupno 14 ur na povezanih letih, se je drla 10 ur na ves gobec, ker je oci rekel, tako, mami pa tako, nihce pa ji ni znal pojasnit zakaj je morski pes zelvico pojedel na infotainmet predvajani risanki, en Taj me je pa 4 ure butal v naslon, ker mu oci ni znal v 4ih urah razlozit, kako se avion nardi...
Naj povem, da je bilo v treh vrstah pred menoj nekaj mamic v hidzabih s po tremi mulci, od novorojenckov do 6,7let, vsaka zase je zrihtala v dveh minutah vse svoje... sem sam gledal, od ostalih normalno vzgojenih, po izgledu EU otroci, ni nihce pisnil..., tole kar se pri nas vzgaja, bodo sami debili...
Citat:
Uporabnik iskalec pravi:
Štiriletnik ti zraste čez glavo, ker je trmast, naveličan sedenja, ker provocira, ker mu starejši brat nagaja, ker je bolan ... Nič nisi falil kot mama, oče. Pri nas so trije fantje (pod deset let) in smo vsi zelo glasni. Če ne vpijejo otroci, potem jaz.. Pa kaj: pri sosedu pa pes laja cel dan in njihov maček serje na naš sveže prekopan vrt. Vsak ima svoje probleme. Se mi pa dvigne pritisk, ko bi vsak želel delati red pri drugih otrocih, za svoje pse in mačke pa ne poskrbi ...
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Ko sem imel enak problem sem najprej trikrat opozoril očka nato dvakrat stevardeso na koncu pa eno pripeljal mulcu - seveda sem moral stevardesi, kopilotu in varnostniku pojasniti zakaj (na srečo so moje besede potrdili še trije Francozi ki so sedeli v isti vrsti), prej fotra ni bilo slišat po focki pa je kar naenkrat bil najglasnejši na avionu. Ko smo prispeli na Brnik pa še našemu policaju, ki pa na srečo ni imel pristojnosti ker se je zgodilo v mednarodnemu zračnemu prostoru in pri tujemu prevozniku - drugače bi dobil položnico zaradi "posebej poniževalnega odnosa do nemočnega" v velikosti 250€.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Notrajnc je bil skrokan.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik iskalec pravi:
Štiriletnik ti zraste čez glavo, ker je trmast, naveličan sedenja, ker provocira, ker mu starejši brat nagaja, ker je bolan ... Nič nisi falil kot mama, oče. Pri nas so trije fantje (pod deset let) in smo vsi zelo glasni. Če ne vpijejo otroci, potem jaz.. Pa kaj: pri sosedu pa pes laja cel dan in njihov maček serje na naš sveže prekopan vrt. Vsak ima svoje probleme. Se mi pa dvigne pritisk, ko bi vsak želel delati red pri drugih otrocih, za svoje pse in mačke pa ne poskrbi ...
A veš kaj. Glasni bodite lepo doma. Ko si v javnosti je treba gledat tud na druge in ne sam nase in svoj frocovje, ne pa da po restavracijah dirka trop podivjanih otrok, derejo se en čez drugega, ni da ni. Meni je to nesprejemljivo.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Notrajnc je bil skrokan.
Nisem bil nič skrokan...
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Temu, da ti danes enačiš vzpostavljanje reda in pravil s fizičnim nasiljem bi po mojem mnenju zelo težko rekel dobra vzgoja.