Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
SMS-i so sli vec ali manj bp, med 21:30 in 00:30 pa MMS-ov niti pod razno nisem spravil skozi!!!
Za Borovnicevca:
Da ne odpiram nove teme: uporabljam USB modem (1GB paket). Standardno mi po 1 uri in 40 minut (no tu okrog, pet minut gor ali dol) prekine zvezo, prenosnik (OS Vista) pa moram popolnoma restartat, ce zelim ponovno na net. Kaksna casovna omejitev s strani Zelenih??
LP
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
pri meni ni bilo težav s sprejemanjem in pošiljanjem sms-ov. vse se je sicer dogajalo kakšni 2 uri pred polnočjo. edino 1 sms je bil malo "čuden" - besedilo in potem *manjka del besedila*. ne vem, če je za to kriv pošiljatelj ali omrežje oz. operater.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Tako je. Pride več SMSov, softver v telefonu jih zloži v enega. Če posamezni deli sporočila (beri:SMS-i) še niso prišli, se zgodi, da manjka "del besedila".
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
pri meni ni bilo težav s sprejemanjem in pošiljanjem sms-ov. vse se je sicer dogajalo kakšni 2 uri pred polnočjo. edino 1 sms je bil malo "čuden" - besedilo in potem *manjka del besedila*. ne vem, če je za to kriv pošiljatelj ali omrežje oz. operater.