Hja, evro na evro... pajsneš nekaj vozičkov/dan, pa imaš za sendvič. Ali pa fehtaš na cesti, kar maš rajše verjetno...
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Tammyka pravi:
V Mariboru na križišču Cankarjeva - Partizanska tud en skoz fehta za dnar. Kak je na semaforju rdeča, pride in če mu nočeš dat evra al pa dva se kr pred avto postavi... In tam stoji celi dan od 8ih zjutraj pa do 19.00 zvečer...
....nato se prižgejo brisalci in zacvilijo sprednje pnevmatike mojega subaruja
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Okej zdaj mi pa ni jasno ...... kje ste vi ta čas ko vam zamenjajo voziček in kaj delate?? Jaz mam voziček vedno pri sebi, če že opravljam kakšne nakupe.
Poleg tega .... komu se splača za 1 € krasti in se kregat za en voziček? Menda obstajajo veliko bolj donosni načini kraje
Citat:
Uporabnik Principessa pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Okej zdaj mi pa ni jasno ...... kje ste vi ta čas ko vam zamenjajo voziček in kaj delate?? Jaz mam voziček vedno pri sebi, če že opravljam kakšne nakupe.
Poleg tega .... komu se splača za 1 € krasti in se kregat za en voziček? Menda obstajajo veliko bolj donosni načini kraje
Mogoče ravno takrat pazljivo prebirajo nektarine in jih dajejo v vrečko. Ali pa so na oddelku s sladkarijami in prebirajo, katera ima najmanj E-jev.Trenutek nepazljivosti pač. Meni se na srečo to še ni zgodilo (morm potrkat ob les).
Ampak 1 evro niti ni tok mal. S tem si lahk kupiš že kakšen rogljiček pa še par centov ti ostane...
Citat:
Uporabnik Tammyka pravi:
V Mariboru na križišču Cankarjeva - Partizanska tud en skoz fehta za dnar. Kak je na semaforju rdeča, pride in če mu nočeš dat evra al pa dva se kr pred avto postavi... In tam stoji celi dan od 8ih zjutraj pa do 19.00 zvečer...
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hja, evro na evro... pajsneš nekaj vozičkov/dan, pa imaš za sendvič. Ali pa fehtaš na cesti, kar maš rajše verjetno...