Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Borca pravi:
Sem doživel enkrat lepo gesto - z ženo sva bila v čakalnici, kjer je čakala na pregled in je prišla medicinska sestra v čakalnici - pravi katera je za tega in tega doktorja - aha gospa doktor je do nadaljnjega v bolniški - se obrne k drugi gospe in ji z nasmeškom na ustnicah v isti sapi pove - a vi sta pa samoplačniško - kar izvolite naprej doktor vas bo TAKOJ pregledal.
Kar se pa tiče napisanega, da zdravnik, ki je dejansko na bolniški, sprejema samoplačniške bolnike, pa sem prepričan, da si si gladko izmislil, ali pa narobe razumel medicinsko sestro. Pa tudi na sploh sem že počasi sit teh "zgodbic iz ambulante" in posledičnega posploševanja na vse zdravnike.
Jaz pa bi kar verjel ...Jernej, nikoli ne veš. Ti mogoče nisi tak, ampak to ne pomeni, da tega ni. Da bi bil jaz v vlogi "zavrnjene" gospe, fuknem vrata dol z tečajev in pridem do tega bizgeca in ga obrnem na glavo. TAKOJ bi me vzel nazaj v obravnavo. Pri takih zadevah je potrebno nastopiti absolutno z silo, ker drugače "frajerji" tega ne razumejo. Potem pa so vsi, kot preplašeni zajčki
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Za dobro vas upam, da se ne spipa kakšnemu "taprevemu" in bo naredil isto štalo kot je en psiho z zobozdravnico.
Pa da vas vidim kako se režite.
Lp
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
res super primer, ko se đžanki spravi na 60kg žensko
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
A res? Le kje so bili, da bi njej pomagali?
Eno je obvladat normalnega človeka.
Čist druga pa je obvladat človeka, ki se mu od.fu.ka, če mu ne naredite nujenega posega na otroku,mami itd.
hint: Pravi vaški pretepači niso nevemkaj močni, so le zelo odtrgani. Verjami.
Lp
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
fajn, pa naj se spravi na pahorja
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
ha,ha,
v tem članku piše da bo problem kmalu tudi z nujnimi primeri.
Lp
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Prvič, ko se bo dokazano kdo stegnil.... naj pošljejo tiste njihove sindikaliste v zapor.
Rešeno.
Na kitajskem imajo pa še bolj radikalne rešitve, namesto zapora.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
ha,ha,
v tem članku piše da bo problem kmalu tudi z nujnimi primeri.
Lp
Ja glej če ni kirurga ga pač ni. Nemoreš ti zdaj reči kirurgu - ti boš zdaj cel teden tukaj nesmeš domov ker ni zamenjave..... a si ti to tako predstavljaš a kaj ?
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Mene pa bolj zanima ali to kaj spremljajo modi.
Ker to kar tukaj eni pišejo pa presega čisto vse meje, pa če so še tako puhoglavi. Se človek resno sprašuje kam to pelje.
Citat:
Ljudje, kdaj vam bo jasno, da želi ta vlada sesuti državo. Povdarjam, želi. Boste rekli zakaj bi nekdo to želel. To se bo zgodilo v celem zahodnem svetu ker je to namen globalistov. Ustvariti kaos, da bodo lahko svet popeljali k novemu svetovnemu redu, ki bo le še hujša digitalna kontrolirana fašistična satanistična diktatura svetovne elite nad sužnji a zgrajena na masovnem pranju možganov.
Na dolarskem bankovcu piše v latinščini okoli nezgrajen piramide z očesom (njihovim Bogom - satanom, Horusom, Moleckom?) Order Out of Chaos, kar je točno to kar bodo ustvarili v naslednjih par letih.
Uničili bodo naše gospodarstvo, zdravstvo, bančništvo, šolstvo, hrano, ukinili svobodo, svobodo govora, nas zadolžili za še vse naslednje generacije, obdavčili in nam oprali možgane pa se tega niti ne bomo zavedali.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Sam resno no... a ste tudi v RL tako primitivni ali je to samo internet ego talking?
Prisilno delo. Bi te rad videl, da boš ti anesteziologa "prisilil", da te da pod narkozo. Ali si mislil kirurgu, ki bi te operiral, groziti z nožem? Sploh neokusno pa se mi zdi pogrevanje teme o pokojni zobozdravnici. Enako kot tukaj, tudi ona ni bila kriva za situacijo (v tistem primeru je menda šlo za neko doplačilo).
Največja ironija pa je, da zdravniki sploh ne stavkajo! Sploh ne protestirajo!! Samo delajo zakonsko predpisanih 40+8ur dežurstva (oz. maksimalno 170ur letno) tedensko. Kje so sedaj tisti, ki so še pol leta nazaj kričali, da je zdravnikov tako ali tako preveč in da čisto preveč dežurajo?
Od maja, ko se je začel umik soglasij, je bilo slišat eno samo sprenevedanje, marsikdo je še veselo izjavljal, da se ne bo nič spremenilo, ali celo - da bodo stvari sedaj tekle še bolje. Minister in vlada bi pa sedaj imeli odlog do 1. januarja, da premislijo zadeve. Pa kaj je to - otroški vrtec, ali politika na državnem nivoju. Ne bom rekel, da je vsega kriva sedanja oblast, ker zadeve se kuhajo že vrsto let. Ampak tole je definitivno izbilo sodu dno.
Kot sem že prej napisal... marsikdo tudi ob potencialnem preklicu spremenjenega zakona o plačah v zdravstvu ne bo več vrnil soglasja.