Koliko takih iz druge ali tretje generacije pa poznaš? Stavim, da nikogar.In tisti takrat ne bodo imeli 5 bab in 25 frocov na socialki? Matematika ostane ista, če ti sedaj ne gre, ne bo potem nič drugače.
Koliko takih iz druge ali tretje generacije pa poznaš? Stavim, da nikogar.In tisti takrat ne bodo imeli 5 bab in 25 frocov na socialki? Matematika ostane ista, če ti sedaj ne gre, ne bo potem nič drugače.
Poznam dva iz sedme in enega iz osme generacije... A to šteje?Koliko takih iz druge ali tretje generacije pa poznaš? Stavim, da nikogar.
Ljubček moj dragi, ravno prva naslednja generacija je najslabša. Vejo da so iz Bosne, ne vejo pa kako hudo jim je tam bilo. Posledično furajo balkanski stil življenja na 120%, skupaj z socialkami in kriminalom. Sploh pa nas je Slovencev samo še en milijon vse ostalo je jogovina ali pa poljugovina. Hvala ne rabimo jih.Tistih 5 frocov bo čez 10 let delalo in plačevalo davke. PO možnosti bodo imeli višjo izobrazbo od fotra in bodo dobro služili. Pred tem pa še preveri, koliko hrvaških in bosanskih delavcev ima pet frocov na sociali. Kako čudno, da jih tepci severno od nas z veseljem sprejemajo.
Malo še naj otepa z gobcem, pa bomo lahko en čas poceni apartmaje pri njih kupovali. Milanovič je kreten prve vrste. Še sami hrvati se ga sramujejo.Pravzaprav izgleda, da sedaj Hrvati mešajo drek v BiH
Treći entitet neće proći, a hrvatski čelnici tu ne mogu ništa učiniti. Razlog? Dragan Čović
SAD i međunarodna zajednica svaku najavu formiranja trećeg entiteta smatraju korakom prema raspadu BiHwww.jutarnji.hr
Milanović napoveduje: Na vrhu Nata bom dal veto
Hrvaški predsednik Zoran Milanović je napovedal, da bo dal veto na vstop Finske v Nato. Italijanski premier Mario Draghi medtem poziva EU k širitvi na vzhod in ukrepanju glede cen energije.www.zurnal24.si
Ne daleč v bodočnosti boš lahko prepeval: samo še sto nas je, sto umirajočih med mrliči. Demografija je neusmiljena.Ljubček moj dragi, ravno prva naslednja generacija je najslabša. Vejo da so iz Bosne, ne vejo pa kako hudo jim je tam bilo. Posledično furajo balkanski stil življenja na 120%, skupaj z socialkami in kriminalom. Sploh pa nas je Slovencev samo še en milijon vse ostalo je jogovina ali pa poljugovina. Hvala ne rabimo jih.
je blo zanč na tv nek s primorske. je dec lepo povedu - ne mislt da ste po poreklu čisti. niste. smo na takem plac da nidani kwa je kle čes guzil prednike.Ljubček moj dragi, ravno prva naslednja generacija je najslabša. Vejo da so iz Bosne, ne vejo pa kako hudo jim je tam bilo. Posledično furajo balkanski stil življenja na 120%, skupaj z socialkami in kriminalom. Sploh pa nas je Slovencev samo še en milijon vse ostalo je jogovina ali pa poljugovina. Hvala ne rabimo jih.
Sej če ne bi bil tok rdeč bi ti še reku pa dej ti kako injekcijo testosterona pa viagro....pa bunga bungaNe daleč v bodočnosti boš lahko prepeval: samo še sto nas je, sto umirajočih med mrliči. Demografija je neusmiljena.
Pa ti bi? Svi goli pa ko šta voli? Si drugač za to?je blo zanč na tv nek s primorske. je dec lepo povedu - ne mislt da ste po poreklu čisti. niste. smo na takem plac da nidani kwa je kle čes guzil prednike.
mongoli, turki, lahi, švabi, rusi, mađari, neb se čudu tud če bi biu vmes kšn inidjanc. aja pa cigoti. ne se slepit da ni tko
Off topic.Pa ti bi? Svi goli pa ko šta voli? Si drugač za to?
A sedaj se boš pa še pri Slovencih zmišljeval?Sej če ne bi bil tok rdeč bi ti še reku pa dej ti kako injekcijo testosterona pa viagro....pa bunga bunga
kk? ni tle kaj jest bi pa kaj ne. takle mamo. marskej se da, marskej pa ne. velik bi nardil s pametnimi zakoni. recmo, če pride piseljenc sem se more naučit jest klobase, pit pir in govort slovensk. če se loh makedonc nauči govort se lohk tud hrvat, srb al pa bosanc. če se hočePa ti bi? Svi goli pa ko šta voli? Si drugač za to?
A potem je pol Kranja vedno v tranzitu?Saj mi nismo zanimivi za priseljence, večina se pri nas zaposli za eno leto, da dobijo vize, potem pa gasa na sever.
Vmes jih eno leto izkoriščajo njihovi, naši skratka vsi
A ne laufajo pekarne 24/7?Govorim o bosancih, ti so delovni.
O šiptarjih pa ne bi....
teoretikSmejim se tvojemu posplosevanju.....
"z veseljem jih sprejemajo"
Če ne znaš nemško drugega kot smetar al pa cestar ne boš....
Tud za spajanje familije moraš zadostit malo več pogojem kot pri nas...
Zato pa pri nas ostaja ves ološ ki gor ne uspe...
Lahko bi se tudi mi učili od njih....sam potem alkoholik ne bo mogel operirat z minimalcem pri unih biričih ki pravi da jih rabi pri priganjanju svojih delavcev
tud šiptarji delajo. sam jih vseen ne maramoGovorim o bosancih, ti so delovni.
O šiptarjih pa ne bi....