Se da te stroške zreducitati?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma šel bi stran od SiOLa, ker se mi prevečkrat obeša in ker mi že ta 1mbit nikoli ne dela na polni hitrosti (max do 112 kb/s recimo, raje manj).

sam sem imel zelo hude probleme pri siolu 14 mesecev. linija se je non-stop obešala in je bilo za znoret. TK-jevci so bili pri meni vsaj 15krat zaradi problema in nikoli niso nič naredili. Stalno so merili šum na kablu in vse je zgledalo ok. "Samo" metalo je ven
bonk.gif

No, en teden mi je na T2 delalo vse ok, potem pa se je linija spet začela prekinjat. Sem poklical T2, je prišel tip, zamenjal kabel od omarice do sobe....stvar laufa bp že kar nekaj časa.... čestitam TK-ju ker jim tega ni ratal ugotovit v 14ih mesecih...
aja, da ne rečem da sedaj za hitrejšo linijo plačujem pol manj....

Kje si ti doma oz. na kateri lokaciji se ti je dogajalo to metanje ven pri siolu? Ker se mi zdi, da pri se pri punci doma isto dogaja.. Dnevno vsaj 2x linija odleti za par sekund/minut...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Gledam malo te položnice in se mi zdi, da bi lahko dobili več za nižji denar. Trenutni izdatki so:
- SiOL Internet (študentski) osnovni 1mbit - 27€
- Telekom ISDN telefon - cca. 20 - 25€ (13€ naročnina + ostalo)
- Kabelska TV - 14€

Skupno je to kar 60€. A se ceneje teh 3h stvari ne da dobiti??

Pa gledam na t-2 ...
- internet 8/1 - 26€
- telefon - 4€
- televizija - 6€

Hopa, Miki, pa to je skoraj mucho, mucho ceneje. V čem je glavni keč?? Kakšna je pa sploh procedura preiti na T-2? Vem, da sem te stvari že spraševal, ampak pri nas se moramo vse 100% pozanimati, nočejo pri hiši nobene stihije.
grin1.gif

hvala in lp

Ne moreš bolj čudne kombinacije vzet.
Kot bi šel v koper po salamo, na jesenice po sir, v mb po kruh, v brežicah pa kupil še pir, na koncu pa se bunil zakaj je bencin tako drag.
Kakor kol! Glede na to da nekaj več telefoniraš, predlagam da ostaneš na Siolu (če ti sedanji net in ISDN delata OK, ne vidim težav potem na triu) in vzameš trio.
Potem je samo stvar detajlov (polni TV ali samo osnovni, samo 2 uri brezplačnih pogovorov v telekom omrežja, ali vsa itd...)
Slabosti so to, da zna tv preko neta počasneje preklapljat med programi kot kabelska

Ker pa še nisi slišal za siol.net klikni TUKAJ , da ne bomo mi vse nameSto tebe naredili
evil.gif

Pa če prideš s položnico pod 50 evri na mesec, si dolžan na alter pikinik prinest gajbo pira in gajbo cvička
nahrung002.gif

Alti in zvezdice niso oprejemljiva valuta

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
mater majo tarife kot 10 let nazaj
bonk.gif
na trieri dobiš za ta denar 10/768
Pri T-2 pa 20 Mbps / 4 Mbps
wink-1.gif

kloshar:
- optiko in škatlice www.telekom.si imam tudi jaz. Lepo bodo še en čas nabirali prah, dokler se dejansko ne povežejo s kako centralo.
- priporočam ti, da TV pustiš na kablu (razen če je res le en TV in linija dovolj zmogljiva za IPTV, pa upoštevaj, da dobiš za TV eno dodatno škatlico in novi daljinec. kar ne bo nujno všeč mami)
- internet T-2 / telefon T-2 (če nimajo še vedno pomanjkanja pretvornikov, boste lahko še dalje isti ISDN telefonski aparat uporabljali / seveda z isto klicno številko)
- (lahko tudi Amis, a T-2 ima višje hitrosti in Amis ne podpira ISDN telefonov, dajo pa zastonj en drugi telefon, sicer res bolj kilav, ampak dela pa, brezžičen)

PS: Aja, ne pri T-2 ne pri Amis ni priključnin in drugih stroškov. Sicer pa vse piše na njihovih cenikih.

Nazadnje urejeno: