Se boste udeležili referenduma?

Se nameravate udeležiti referenduma?

• Skupaj glasov
    187

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Torej, tematika je vroča, meni pa odkrito rečeno dol visi, oziroma drugače povedano sem PROTI REFERENDUMU.

(Ker ne znam naredit ankete tako, da bi se lahko glasovalo samo pri prvem in ne pri drugem vprašanju, sem dodal pri drugem še 4. opcijo).

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj to se nanaša na družinski zakonik?

Ker potem si lahko le ZA zakonik ali PROTI zakoniku, ne pa proti referendumu kot si verjetno narobe zapisal v prvem stavku.

Vprašanje se bo namreč glasilo:

---
»Ali ste za to, da se uveljavi Družinski zakonik (DZ), ki ga je sprejel Državni zbor na seji dne 16. junija 2011?«.
---

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Sam se bom udeležil referenduma, tako kot zmeraj, saj je to državljanska dolžnost! Glasoval bom proti in to po tehtnem razmisleku, sem bil dolgo neodločen, saj se deloma dotika tudi človekovih pravic. Prepričalo pa me je branje in predvsem močna nagnusna propaganda istospolnih!

8888

8. jul 2010
34.076
6.265
113
Seveda ne. Razmišljam s svojo glavo, no zate smo itak bedaki, ti si pa najpametnejši, ampak kaj čmo tudi taki moramo biti! Vse volitve in referendumi so državljanska dolžnost in če je folk tam je lepo da se gre in magari tudi uniči, bistvo je da si prišel, ne pa da se potem jokajo tako eni kot drugi!

8888

8. jul 2010
34.076
6.265
113
Gnusi se mi nihče, gnusi se mi le ta propaganda! No bodi realen in povej koga je več slišati anti gaye ali gayevsko propagando? Se strinjam vsaka propaganda je gnusna, saj ljudi posiljuje s svojim prav! Glede udeležbe si pa tiho, se pravi da to ni državljanska dolžnost? Če slučajno zmaga glas proti in se ne boš udeležil referenduma, potem te prosim in ne pametuj, ker si imel možnost, no seveda tudi kontra.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ker potem si lahko le ZA zakonik ali PROTI zakoniku, ne pa proti referendumu kot si verjetno narobe zapisal v prvem stavku.

---
»Ali ste za to, da se uveljavi Družinski zakonik (DZ), ki ga je sprejel Državni zbor na seji dne 16. junija 2011?«.
---

Ne. Nanaša se na referendum o uvajanju letečih vozil v ljubljanski potniški promet. Na srečo je večina dovolj inteligentna, da razume anketo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zakoniki se sprejemajo v parlamentu.
Kdo pa je ta zakonik privlekel med ljudi se raje vprašaj. Kdo je začel delat propagando proti neki manjšini, pri tem pa zlorabljal slovensko zastavo, slovensko narodno nošo, slovenske pesmi, pokojnega Pavčka, otroke z dudami v ustih na sebi pa majice proti zakoniku ...

Ko pa se NORMALNO razmišljujoča družba postavi tem ljudem z argumenti proti, so pa označeni za nestrpneže.

p.s. besedo "normalen" sem uporabil zanalašč.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pol pa oni od tebe kopirajo "argumente".
tongue-1.gif

p.s. jao, pa spet sem nehote padel v pogovor s tabo.
bonk.gif
Pa sem si rekel, da te bom poskušal ignorirat.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

presentljiv rezultat ankete!

v uni temi smo v manjšini, tukaj pa vodimo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

---
---

Ne. Nanaša se na referendum o uvajanju letečih vozil v ljubljanski potniški promet. Na srečo je večina dovolj inteligentna, da razume anketo.

Jap, kljub napaki sestavljalca ankete
evil.gif
,ki očitno ne ve, da se ne glasuje proti referendumu...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nič bat.
Očitno so glasovalci inteligentni in so razumeli napisano.

Ja, tisti, ki smo pravilno odgovorili
hysterical-1.gif
ostale pa je zavedlo...

B81

22. jul 2007
37.960
11.115
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam se bom udeležil referenduma, tako kot zmeraj, saj je to državljanska dolžnost! Glasoval bom proti in to po tehtnem razmisleku, sem bil dolgo neodločen, saj se deloma dotika tudi človekovih pravic. Prepričalo pa me je branje in predvsem močna nagnusna propaganda istospolnih!

Če bi razmišljal s svojo glavo, bi vedel, da je to državljanska pravica, ne dolžnost... Besede pa uporabljaš enake kot 85 let stare babe, katerim je postopek razložil vaški župnik.