Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.381
6.157
113
In kdo je "senčni emisar"?

Sicer pa je bila informacija prehuda celo za Roka Praprotnika:

"Me je pretrelsa off informacija, kaj so policisti našli ob žrtvi-lastniku bullmastifov. Če bo to kdo objavil, so mediji v SLO res u podnu."

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.197
1.201
113
www.adriamedia.si
Kot sem napisal nekje na začetku te zgodbe: kdor išče, ta najde ...
Da pa mediji kaj takega objavijo, pa zame ni nič slabega. Naj se ve, kaj se dogaja v zakulisju te kvazielite in s kom se družijo nekateri politiki (oziroma so se družili).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tudi sam se to sprašujem. Te perverzije so na ravni pedofilije in prav je da javnost izve. Kako se mora zdaj počutit napadeni Meglič, ko se tančiče odstirajo, nič kriv, nič dolžan še vedno brez pravice, s kakšnimi izmečki je imel opravka, ki so imeli protekcijo "priznanih odvetnikov", pa še smejali so se mu. Banda izrojena anomalistična. Na kozlanje mi gre! Pahor je pa še sočutno po TV razlagal, kako ga je osebno poznal. Se pa občuti pritisk na medije na radiu in TV vsi molčijo, lep odraz "demokracije", ampak ljudskega glasu s pomočjo interneta ni moč zajeziti.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pa še to..., izjava pokojne Roterjeve, ko so policisti streljali na pse ob napadu na Megliča- "ne streljat na moje otroke"-dobiva sedaj povsem novo dimenzijo.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Nagnusno in bolno!!!
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
In kdo je "senčni emisar"?

Sicer pa je bila informacija prehuda celo za Roka Praprotnika:

"Me je pretrelsa off informacija, kaj so policisti našli ob žrtvi-lastniku bullmastifov. Če bo to kdo objavil, so mediji v SLO res u podnu."

Praprotnik ni navajen objavljati dejstev. Za njega so namigovanja, podtikanja itd.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Ni čudno, da so bile tiste babe tko šokirane ( ministrova pomočnica) če vidiš nekoga ki pse natepava jaz bi bil tudi.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Po drugi strani pa...

... letos ima Slovenija favorita v tekmovanju za Darwin Awards
zmaga.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
prva in druga odločba sta bili pod Janševo vlado.
Tretja pod sedanjim ministrom.

Ker ni VURSu uspelo (ali želelo) usmtriti psov je zadevo moralo prevzelo ministerstvo, ki je delalo po zakonih.

Je.biga, če pa bi ju usmrtili, pa bi tožil lastnik državo do onemoglosti.
Sedaj si je pravico napisal sam.
Zadeva rešena.

Ministra in sodelavce, pa naj prečeše komisija in ne nek Požar ali ljudstvo po sistemu baba čula baba rekla.

Lp

p.s. v avstiji je včeraj rotvajler ubil neko babico. Je mogoče tudi bil zlorabljen?

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
kdo bo zdaj prvi objavil spisek kdo vse je je zvstil v tisti garaži.....

pahor je rekel, da sta bila kolega, sinico da so tut videli tam.......

takih pa še tule niso imeli
1743_front_201126103031.jpg

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kje so sedaj tisti osebki, ki za vse krivijo pse, mislijo, da lahko koljejo?

To je še en primer, kako smo ljudje res izrojeni do konca.

tiho so! sej zato v temi "pasjeljubci" ni nobenega posta več odkar se je pojavil tale požarjev članek. Že cel dan danes ni noben od anti-pasjeljubcev kaj napisal... včeraj pa vsakih 2min nov post... mogoče so se mal v jezik vgriznili.
Utihnili so agresivni pasjeljubci v tsiti temi, ker se je preveč začelo zahtevati spremembe zakonodaje glede nagobčnikov in vezov.
Jaz še vedno ostajam na istih zahtevah.
Kdo pa garantira, da zgodbica s Saško/m ni podtaknjena? Pač, nobenega več ne morejo prizadeti s pravljico o dildotih in jebačino s psi. Noben več ne more reči, kaj je res in kaj ne. Čisto možno, da je nekdo zaradi lastnih interesov sproduciral pravljico, da bi se nehalo razpravljati o nagobčnikih, psih, nevarnih psih itd in bi se preusmerilo pozornost na domnevno sodomijo.
Mediji so pri meni že davno zapravili vso kredibilnost in ne verjamem, da bi bil tak spin zgodbe spontan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo kaj nam je demokracija dala.

izbiro med lazjo, podtikanjem in resnico
izbiro koga ali kaj pritiskat.

zakon je bilo v starih casih, ko si za napačno izbiro izbiral vislice ali sekiro.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kje so sedaj tisti osebki, ki za vse krivijo pse, mislijo, da lahko koljejo?

To je še en primer, kako smo ljudje res izrojeni do konca.

tiho so! sej zato v temi "pasjeljubci" ni nobenega posta več odkar se je pojavil tale požarjev članek. Že cel dan danes ni noben od anti-pasjeljubcev kaj napisal... včeraj pa vsakih 2min nov post... mogoče so se mal v jezik vgriznili.
Utihnili so agresivni pasjeljubci v tsiti temi, ker se je preveč začelo zahtevati spremembe zakonodaje glede nagobčnikov in vezov.
Jaz še vedno ostajam na istih zahtevah.

Lol... morda se normalnim ljudem le ne da več okvarjati z omejenimi osebki, ki se pojavljajo (te) v tisti temi.

Ta primer je le še en dokaz tistega, kar je kar nekaj članov trdilo v tisti temi - da je vedno na koncu kriv človek. Žal ta primer tudi dokazuje, da je večja verjetnost, da bo otroka poškodoval en spolni izpirjenec vrste homo sapiens kot pa, da se mu bo zgodilo karkoli.

Le zanimivo je, kako ljudje vedno zagovarjamo ljudi prav z argumentom "saj smo ljudje". Namesto, da bi prav zaradi tega imeli strožja merila.

Pa ne misli, da bom tu s tabo nadaljeval debato iz tiste teme... you're not worth it.