Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nekaj mi pa ni jasno. Kako to, da je Jelinčič tako tiho? Ravno od njega bi pričakoval uzbuno na nacionalni ravni.
confused-1.gif

Tule imaš včerajšnji 40 minutni intervju: Zmago Jelinčič plemeniti

Črni so tudi vpleteni: Nadškofija upa, da bo v aferi Baričevič obvarovana čast Slovenije
aplauz.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zabavno je, kako se Senica in Kresalka vedno bolj zapletata. Potem pa še Pahor udari s tragedijo "par excellence".
hysterical-1.gif

To je res priceless
grin1.gif
, včeraj sem jo gledal na TV, prav vidno se ji tresejo obrazne mišice, pogled ji nervozno uhaja po prostoru.
Le kam je izginila vsa zaigrana milina
confused-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.027
10.775
113
kod Džej-Zija
Ðe si, nutelko?
cheer.gif

Pozabil sem, da si ti eden tistih, ki vladnim politikom verjamejo vse na besedo. Če pa kdo podvomi v resničnost povedanega, sploh Kresalkinega, pa takoj v luftu.
bonk.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Pozabil sem, da si ti eden tistih, ki vladnim politikom verjamejo vse na besedo.

vsak si pac ustvari svoje mnenje,
in komu naj bi v tej zadevi verjel? pozarjevemu ugibanju?

do vseh sem enako "kriticen" in ne vzamem vsega kar napise Pozar za sveto resnico
tak kot eni tu gor
uf-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.112
3.173
113
Če bi že moral izbirati med Požarjem in politiki bi v vsakem primeru izbral Požarja

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Pozabil sem, da si ti eden tistih, ki vladnim politikom verjamejo vse na besedo.

vsak si pac ustvari svoje mnenje,
in komu naj bi v tej zadevi verjel? pozarjevemu ugibanju?

do vseh sem enako "kriticen" in ne vzamem vsega kar napise Pozar za sveto resnico
tak kot eni tu gor
uf-1.gif

praktično vse, kar je o tej zadevi do zdaj napisal, se je izkazalo za resnično

praktično vse, kar so o tej zadevi povedali politiki + senica, se je izkazalo za nebuloze par exellance

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Zabavno je, kako se Senica in Kresalka vedno bolj zapletata. Potem pa še Pahor udari s tragedijo "par excellence".
hysterical-1.gif

To je res priceless
grin1.gif
, včeraj sem jo gledal na TV, prav vidno se ji tresejo obrazne mišice, pogled ji nervozno uhaja po prostoru.
Le kam je izginila vsa zaigrana milina
confused-1.gif

46078972.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Dobro, da si bil v prvem vagonu pa absorbiral udarec vlakov z glavo, drugače bi bilo še veliko več mrtvih.
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
praktično vse, kar je o tej zadevi do zdaj napisal, se je izkazalo za resnično

recimo
17758-icon_confused.gif

pa kaj a si ti zabit al kaj??? 39. strani debatiranja, 1 teden po objavah v vseh medijih ti sprašuješ tako zadevo???

nej ti bo (samo en del njegovih namigovanj)

MMC je pridobil poročilo o opravljeni preiskavi treh bulmastifov, ki bi lahko kazalo na utemeljen sum njihove zlorabe.

Narejena so bila tri poročila, torej za vsakega psa posebej. Raztelešenje so opravili na Inštitutu za patologijo, sodno in upravno veterinarstvo. Pregledani so bili vsi organi, v oči pa bodejo navedbe pregleda črevesja, rektuma in anusa. V spodnji tabeli objavljamo poškodbe, ki so razvidne iz poročila (poročilo hranimo v uredništvu).

ATLAS, star pet let
- Sluznica rektuma in anusa je močno zadebeljena.
- V končem segmentu rektuma, tik ob anusu, je bilo več polmesečastih, temno rdečih raztrganin.
- Anus je bil širok šest centimetrov.
- Deli sluznice rektuma so bili brez epitela.

ATOS, star šest let
- V začetnem delu sluznice rektuma je bilo pet vretenastih raztrganin, velikosti 1 x 0,5 centimetrov s sivimi, razcefranimi robovi ter centimeter široko krvavitivjo.
- Analna odprtina je bila delno odprta (1,5 centimetra).
- Površina sluznice je bila na prehodu iz kutane analne sluznice v žlezno rektalno sluznico brez epitela.
- Proprija je imela mulitfokalne akutne krvavitve.

JOY, stara deset let
- Sluznica rektuma je bila blago zadebeljena in rožnate barve.
- Vzdolžno odprt rektum je bil enakomerno širok (8,2 centimetra).
- Anus je bil širok 6,8 centimetra.
- Površina sluznice je bila na prehodu iz črevesne v kutano sluznico brez epitela.

Kje je pol še 3. oseba, o kateri je tudi že takrat govoril, išče so je pa šele sedaj intezivno.

in ja... res me zanima kako se bosta senica in kresalka iz tega izkopala. Senica je bil kmalu po "tragediji (ne vem sicer, zakaj temu še vedno pravijo tragedija)" v Barsos centru, kamor je prišel nudit moralno podporo uni ženski tam. Mislim, a je boljših razlogov res ne najdejo??? A ni bilo neki govora, da je dobu poškodbo na roki pri smučanju, al neki v tem smislu??? na pogreb pa nista šla, ker sta se ravno odpravljala na smučanje...???

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.907
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Senica je bil eno uro po dogodku že v kliniki Barsos. Zakaj?

Ti sploh ne razumeš tega...pač nekateri odvetniki so čustveni in takoj ko izvejo kako tragično novico se enostavno nekam odpravijo....recimo Miro je šel kar na kliniko (kjer je v večernem času veliko zdravnikom) in je vsem nudil moralno podporo)- Si predstavljaš da tvoj direktor umre? Logično da bi se zgrudil od žalosti, in bi bilo na mestu da te takoj obišče firmin odvetnik in te potolaži.

(se je pa Miro takoj odpravil v Švico...kolikor je govora...vemo vsi..na smučanje (pa spotoma so mu nekaj zašili po meri)).

Mislim..kake imate nekateri!...pa vsa ta natolcevanja....

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.907
113
Daj ti nam povej (enkrat da za vselej razčistimo)...preko katere stranke si prišel do Bruslja?

...ker si resnično beden!...(Pa upam, ampak res upam, da se ne misliš spravit v politiko!!..ker takih bednežem imamo preveč v parlamentu)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.112
3.173
113
To je tisto ko taki faliranci kot je eurokrem sveto verjamejo v svojega "šefa". Potem se pa dogajajo take reči

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
objavljeno danes :
"Medtem pa je za RTV Slovenija predstavnica Nacionalnega veterinarskega inštituta Jelka Zabavnik Piano dejala: "Strokovno mnenje o tem, ali so bili Baričevičevi bulmastifi spolno zlorabljeni, bodo predvidoma pripravili do konca naslednjega tedna."

kot tudi vpletenost nekdanjega ministra Jarca (SDS), ki je posredoval proti usmrtitvi psov