Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Dober komentar iz 24kur:
Pust16.02.2010 09:58:39
Novinarska tiskovna konferenca. Novinarji postavljajo vprašanja predstavniku policijskega ministrstva. Najprej postavi vprašanje novinar Nedeljskega dnevnika: "S katero hrano so hranili tiste bullmastife, Pedigree ali Tačko ? "Pedigree" odgovori predstavnica policijskega ministrstva. Naslednje vprašanje postavi novinarka Jane. "Ali je res utemeljen sum, da reklama za Pedigree lahko povzroča agresivnost pri Bullmastifih? "To se lahko zgodi, utemeljeno pa ni", odgovori predstavnica policijskega ministrstva. Nato dvigne roko Požar: "Ali obstajajo neposredne povezave med lastnikom psov in visokim državnim........" "Oprostite!", pravi predstavnica p. ministrstva..."prekinjamo tiskovno konferenco, nadaljujemo čez približno eno uro, hvala za vašo pozornost..!" Čez eno uro nadaljevanje tiskovne konference.. Dvignjena roka v ozadju. "Izvolite", pravi predstavnica policijskega ministrstva... "Oprostite, kam je izginil Bojan Požar........????"
Moderatorje so že zamenjali s svojimi , (nobenga spama ,zaklepanja in grožnje z bananjem) , in zdaj samo beležijo...Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
@moderatorji
Je že kdo poslal kakšno uradno obvestilo naslovljeno na Alter? Kakšen odvetnik? Ali pa kakšni kriminalisti?
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
ksz
Tiste moje slike so se precej razpasle okol. Še po mailu sem dobu dve.
Strokovnjaki, kak je kej z avtorskimi? Snečer?
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
ksz
Tiste moje slike so se precej razpasle okol. Še po mailu sem dobu dve.
Strokovnjaki, kak je kej z avtorskimi? Snečer?
Citat:
Pravica do obveščenosti
48. člen
(1) Zaradi pridobitve informacije javnega značaja je prosto:
1. pri obveščanju o dnevnih dogodkih reproducirati dela, ki se vidijo ali slišijo ob poteku tega dogodka;
2. pripraviti in reproducirati povzetke izdanih časopisnih in podobnih člankov v pregledih tiska;
3. reproducirati javne politične govore in javne govore na obravnavah pred državnimi, cerkvenimi in podobnimi organi;
4. uporabiti dnevne novice in vesti, ki imajo naravo tiskovnega poročila.
(2) Določbe prejšnjega odstavka se smiselno uporabljajo tudi za javno priobčitev navedenih del.
(3) V primerih iz prejšnjih odstavkov je treba navesti vir in avtorstvo dela, če je navedeno na uporabljenem delu.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Katarina Kresal ima Cayenna.