Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Osebnih reči ti ne bom našteval.

Ampak v nečem si ga pa res presegel.

V številu slovnično katastrofalnih postov.
hysterical-1.gif
ahah, to je pa nemogoče, pa če živi še 100 let
wink-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Če se bo organiziral javni protest sem takoj zraven, pa sem si mislil, da mi ne bo treba nikoli tega napisat!

2X

No kaj pol, a ga bomo alterjevci organizirali. Ker trenutno ne vidim nikogar, ki bi bil to pripravljen narediti. Kdo ve, kakšen je postopek za prijavo javnih protestov?
Če bo sem ziher zraven! Ker tole, da nam pa taka gnila sodrga vlada, je pa višek vseh viškov, dokler so samo kradli so kradli, zagusne naj se jim, ker si človečnosti ne morejo kupit, se pa z denarjem giftajo pa momilčki, izrodki človeštva, mogoče bi bilo zanimivo kakšen večer še na patologijo it pogledat, kako ga en uglednež mrliču vleče! Upam, da zgodba pride v Evropo pa, da bo po vseh Evropskih cajtengih, kdo ga komu v rit tišči!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti dam povzetek, glavne točke

dosezt absolutno večino v parlamentu
izglasovat smrtno akzen za izdajo naroda
spremenit sistem, na način, da lahko vlada, vodi, kdorkoli imenovan, potrjen iz strani stranke.
podelit vodsvetene polozaje okol, podpisat pogodbe.
ko minister laze, zavaja, izdaja narod..se ve kaj sledi.

spotoma prodat vojasko opremo, razpustit vojsko, uredit malenkosti, ki so ocitne.
izvest popravo krivic privatizacije.
izbrisane vpisat in zraditat za vedno. dovisno kdo je kaj
pol JU nogirat
ukint vinjete kot nalepke
spustit davke oz hitreje odpalčevat dolgove.

RaW

Pripravnik
17. mar 2008
35
0
6
Obala
Emhmm....Softi sem zraven tud jst...samo če boš ti prezident -> a se lahko javim za lektoraj, da nas bo folk kej razumu sploh?

RaW

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik RaW pravi:
Emhmm....Softi sem zraven tud jst...samo če boš ti prezident -> a se lahko javim za lektoraj, da nas bo folk kej razumu sploh?

RaW

ne..jest ne bom politik. to so iluzije..me pa zanima kako se bo odvijalo naprej.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
alter komunisti torej

če je potenost komunizem..prav.
mislim, d avečina slovencev demokracijo enači z večjo poštenostjo, kot pa komunizem. ampak ok..lahko tud hudiči, ss.ovci, sdp.jevci, kar češ

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
LOL, pa menda ja ne mislite resno

najbolje, da za vodjo postavite Lesno gobo, v svoje vrste pritegnete se softija
in skupno boste Sloveniji asfaltirali pot v raj
cheer.gif

Dvomim da se tlele kkšn strinja z moljim pogledom na zadeve. Edin če bo to taka komunistična stranka. Sej ubistvu če nebi imeli toliko dmeokracije sploh nebi imeli možnosti da pride do takih bedarij. Pa nevem zakaj v to temo tlačite še ostale probleme vlade. NMaredite si svojo temo. Itak pa nevem zakaj bi zaradi ene take bedarije moral odstopit kmetijski minister. Potem bi moral Janša že zdavnaj v zapor.

ANS? Si mislu alter nacionalstična uber stranka

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
ksz...

le vkup, le vkup, le vkup uboga gmajna
grims-1.gif

tudi sam podpiram idejo. enkrat je/bo res treba nekaj ukrenit v zvezi s to dvolično oblastjo...

...grofa na kol
evil.gif

off: hepibrzdej goba
nahrung002.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Senica je njega zastopal kot odvetnik, ne vem kaj se sedaj obesate na to, da je dosegel vrnitev
odgovorni naj bodo tisti, ki so naredili napake, da je do vrnitve prislo

nesteto je primerov, ko odvetniki na podlagi neke napake v postopku dosezejo, da se oprosti obtozenega
kdo je kriv? odvetnik ali tisti, ki so storili napako v postopku

vsak odvetnik brani svojega klienta in poskusa za njega iztrzit najbolj ugoden rezultat

zdaj pa lepo pocasi se enkrat preberi kar pise in sele potem komentiraj, ker imam obcutek da se vedno ne razumes ...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Še nekdo v hiši?
Na posnetkih, ki so nastali 2. februarja zvečer v času tragedije, pa se vidi, da je bil še nekdo v hiši, saj je gledal skozi okno. O tem smo povprašali policijo, ki pa tega ni ne zanikala ne potrdila. Tiskovni predstavnik policijske uprave Ljubljana Vinko Stojnšek nam je v imenu policije sporočil le: "Dogodek je še vedno v fazi preiskovanja, zato podrobnih informacij ne moremo posredovati."

Pojavila so se ugibanja, ali so bili v hiši podnajemniki, vendar sosedi pravijo, da kolikor vedo, sta v hiši živela le še Baričevičev sorodnik in njegova žena, ki pa sta v času tragedije prišla iz hiše.

vir Žurnal

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
a nima senica nekaj poškodovane roke, kao od smučanja?