Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.806
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
In naš FBI? Lahko bi se lotil raziskovanja ozadja teh pasjih zlorab, vpletenosti elite v pasje zgodbe itd.. Me prav zanima kakšne zadeve bi se še odkrile.

Od Kresalke FBI ima baje prostore, ki jih Senica oddaja ali nekaj podobnega sem prebral. Mogoče se motim.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kakšne veze majo psi z politiko [censored]. Pač tip je mel poznanstva hotel so mu pomagat, pse je dobil nazaj in umrl. Kako bo ta scena zdej rešila krizo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo veze za tebe.

" Če razpizdiš jugoviča, čuješ:"Jebem ti mater!" Če razpizdiš metropolsko smetano pa:" Jebem ti pesa!" "

I

Izbrisan uporabnik #488

Očitno so našli DVDje in albume
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sam če tko pogledaš je tud raja neumna ker raje gleda novice o posiljenih psih kot pa prave politične novice. Pol pa pravite da so mediji krivi...

Gre za predvsem politične posledice. Gre za to, da se je na tem primeru, bolj kot na kateremkoli drugem do sedaj, pokazalo, da imamo v Sloveniji pravno državo za priviligirance in "pravno državo" za vse ostale.

In če se samo spomniš Katarine Kresal, kako se je pred volitvami zaklinjala na pravno državo - potem vse skupaj postane groteskno.

Poglej, za "ene brezvezne pse" je bilo mogoče premakniti vse organe do vrhovnega sodišča, ustanavljati poljubno št. komisij, zahtevati posebna pooblastila za državnega pravobranilca itd. - skratka poiskati vse mogoče luknje in narediti še nekaj novih. Vse to na "neke pse".

Si sedaj predstavljaš kaj vse se dogaja šele, ko so predmet evri - milijoni evrov?

Tukaj ne gre za neko osebo, ki je imela pse preveč "rada" - tukaj gre za to, da se je razgalil cel sistem vzporedne države. In sedaj gre še za to, da so pokleknili praktično vsi mediji - tistih 571 "novinarčkov" pa nič!
467716-post_slo.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Toliko sranja so si nakopali na glavo, na vseh frontah, da se ne vidijo ven...
Takih šalabajzarskih papkov na oblasti pa še ne..., če bi to svet vedel bi se nam vsi režali, to ne morš verjet...

Zdaj bi se morala zgodit vstaja ljudstva!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
bonk.gif

Pa kolk pizdarij bo mogl pridt v javnost, da bi cela garnitura v parmalentu zamenjala, če bi se sploh. Katastrofa kaj teli papki delajo pri nas
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tudi jaz čakam, kdaj bo 571 novinarjev to zgodbo o pritiskih na medije in vse javne službe, (kot kaže imata samo Požar in Goršek še jajca v državi - al pa nimajo njunih tel. cifer) odneslo v Evropo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja..., največji hec pa je, da se bodo zdaj v nedogled pregovarjali. Delavci, sociala..., vse bo postavljeno ob rob, da bodo svoje riti z lažmi branili.

Barbika pa že dve leti sanja o izhodu (po novem o nekih semaforjih) iz recesije in ne vem kakšnih protikriznih ukrepih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
mah, a pa misliš, da bo kdaj kej drugače??? v ozadju so pomoje skoz isti ljudje. menjajo se sam levi in desni. Lutkarji so pa vedno isti.

In ja, tale primer je res žalosten za celo slovensko novinarsko sceno. Da en tip, k je pse nabijal tok pomembnen da vsi pokleknejo... ne vem no. O patriah so pa tako pogumno vsi izdajali skrivne pogodbe, dogovore in vse ostale skrivne zadeve. Zdej postaja jasno, da nam prodajajo samo tisto, ker je treba slišati. In da ima en dohtr take veze je tud smešno. Pomoje se v ozadju skriva še kaj pikantnega. zato se pa vsi tok tresejo, pa noben noče nič o tem govort. razen kakšni kinologi in veterinarji - k so pa politično neodvisni.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jah ne vem, mogoče bi pa blo, probati zagotovo ni greh, se ti ne zdi?
Če bi narod imel dovolj karakterja in bi strmoglavil vsako vlado ki bi takale pizdarije delal kot tale zdej, bi se stanje vejretno počasi izboljšalo, vsaj malo če že ne povsem.
Jaz vem da grem na cesto s transparentom, če pride ven pobuda za protest prot vladi.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Točno tako!

Sicer sem bil vedno indiferenten do naše politike, malo sem spremljal z levim očesom.
Ampak sedaj so me pa spravlil tako na obrate, da tudi v meni vre in vem, da nisem edini. ne tem primeru, se vidi kako vplivajo na medije in sebi v prid prirerajo vse kar se da.

JEBEM VAM PRAVNO DRŽAVO V PARADAJZARSKI ŠUPAK!!

Če se bo organiziral javni protest sem takoj zraven, pa sem si mislil, da mi ne bo treba nikoli tega napisat!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Gre za predvsem politične posledice. Gre za to, da se je na tem primeru, bolj kot na kateremkoli drugem do sedaj, pokazalo, da imamo v Sloveniji pravno državo za priviligirance in "pravno državo" za vse ostale.

In če se samo spomniš Katarine Kresal, kako se je pred volitvami zaklinjala na pravno državo - potem vse skupaj postane groteskno.

Poglej, za "ene brezvezne pse" je bilo mogoče premakniti vse organe do vrhovnega sodišča, ustanavljati poljubno št. komisij, zahtevati posebna pooblastila za državnega pravobranilca itd. - skratka poiskati vse mogoče luknje in narediti še nekaj novih. Vse to na "neke pse".

Si sedaj predstavljaš kaj vse se dogaja šele, ko so predmet evri - milijoni evrov?

Tukaj ne gre za neko osebo, ki je imela pse preveč "rada" - tukaj gre za to, da se je razgalil cel sistem vzporedne države. In sedaj gre še za to, da so pokleknili praktično vsi mediji - tistih 571 "novinarčkov" pa nič!

Bingo! Stvar je treba gledati širše! In po moje se je to enostavno MORALO zgoditi, ker so 'privilegiranci' že prešli popolnoma vse meje.

Pa še tu je treba jemati vse skupaj z rezervo...90 % tega primera bo kljub vsemu pomedenega pod preprogo...mi pa zdaj glodamo preostalih 10 %.

Pa danes berem, da na dan nesreče ni bilo zraven državnega tožilca niti ne preiskovalnega sodnika, ki bi morala (!) biti na prizorišču, ker je šlo za smrt v sumljivih okoliščinah.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Če se bo organiziral javni protest sem takoj zraven, pa sem si mislil, da mi ne bo treba nikoli tega napisat!

2X

No kaj pol, a ga bomo alterjevci organizirali. Ker trenutno ne vidim nikogar, ki bi bil to pripravljen narediti. Kdo ve, kakšen je postopek za prijavo javnih protestov?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Prav razmišljal sem, kaj in kako je treba zadevo začeti, ker pojma nimam, še nikoli niti na demonstraciji nisem bil
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Fantje, jaz sem z vami. Na kozlanje mi gre ob vseh teh svinjarijah, ki si jih dovoli "elita" na naš račun.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz. Dildo iz pasje riti vas je moral po glavi udarit ,da ste začeli dojemat ,kar smo vam delavci leta dopovedovali , vi ste pa kozlarije iz menegerskih učbenikov ponavljali , ....pfuj! šalabajzerji retardirani! ,da bi vam še vaše čistokrvne pse ,ki boljšo hrano žrejo kot otroci vaših čistilk pofukali.