Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
se ne
frown-1.gif

sem pa zelo zazeljen
smile-1.gif

isto ponudbo mi je poslal tudi tvoj dobri prijatelj softi

sem v dvomih in ne vem koga izbrati
17758-icon_confused.gif

najbrz bosta morala pokazat koj bolj otipljivega
grin1.gif
Po mojem gre za to, da greš obema na kurca in te imata obenem "pun kur@c", kot bi rekel asfalter.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Kakšno željo pa imajo rdeči noski?
Glede dolžine mislim

Glej, ravno sem bil na čiku zunaj in razmišljal o tej temi.

Zdi se mi, da smo v tej in oni drugi temi (jaz, ti, inkvizitor) nevedno oddajali zanju neprimerne komentarje, saj še nismo vedeli (vsaj jaz) za zadeve, ki so naslednje dni prišle ven (vključno z mojim komentarjem, ki je za mojim zadnjim prilimanim linkom v tej temi).

Da ne bo kdo mislil, da se iz koga norčujem, bom pobrisal vse moje zadnje komentarje, ki se jih da. Zame so komentarji nepovezani s temo. Če pa bi bili, bi bilo to neokusno.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pa to ste že vsi vedeli
rolleyes-1.gif

Pozdravljanje mimoidočih kužkovodečih bejb ne bo nikoli več enako
crazy1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
smo pa se skozi to zgodbo lepo naučili kako delujejo naši mediji. vse je prepleteno, vsi se poznajo in z lahkoto bi se dalo vse prikrit, če nebi tukaj bilo interneta
smile-1.gif
zdaj pa vedo za to stvar že počasi tisti, ki na internetu še v življenju bili niso

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smo pa se skozi to zgodbo lepo naučili kako delujejo naši mediji. vse je prepleteno, vsi se poznajo in z lahkoto bi se dalo vse prikrit, če nebi tukaj bilo interneta
smile-1.gif
zdaj pa vedo za to stvar že počasi tisti, ki na internetu še v življenju bili niso
ja , zato se pa borijo za cenzuro neta , -skrb za narod ,da ne zapravi dnarja na kartah.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Ma kdo je omenil 3,14zdolizce sem se zalotil ob razmišljanju, koliko znanih samskih deklet in bab ima take male mini pse

Pred leti se je dosti govorilo o skriti kameri v kateri nastopajo Ricky Martin (skrit v omari), oboževalka, pudelj in pašteta....
evil.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Verjetn bi blo dobr, da link do Gerblinga zbrišem, da ne bo slovenska elita še boge glodalce začel izrabljat.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
ksz
Citat:
Požigalec 08.02.2010 17:53:10
Prvo smo mislil da je zdravnik, pa sm mu reku kaj maš v torbi. Pa se je neki tam upiro... pol je reku da je kupu bulmastifa pa da bo klicu Kresalovo pa Senico... Pol sem mu pa reku ja kaj ti bo pa torba, če si kupu bulmastifa, pol sm ga pa jaz prjeu za eno roko pa on za eno pa sem pogledu v torbo pa je bil notr dildo pa take fore...pa sm mu reku ja kaj ti bo pa dildo, če si kupu bulmastifa... pol mu je pa on reku ti si zihr sodomist... pol se je pa zašvico fuL.
vir: forum s Požarreport-a

hysterical-1.gif