SCT je nesposoben

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Verjetno so tam ljudje plačani tudi za nočno delo. Dokler pa jaz za 300 (ja, tristo , prav si prebral!) mesečno opravljenih ur dobim 1000-1050€, je to to. Bo končno komu jasno???

Bo pač treba pritisnt tvojga šefa, naj poskrbi, da boš delal tudi ponoči, če je to bolje za udelžence prometa. Če ti pa kaj ne paše ...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
super se pustis izkoriscat
bonk.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Sej posledicno je bila tudi stara cesta proti Vrhnika zabasana. Najebal si ga v obeh primerih.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Stvar se bo malenkostno izboljšala ko SLS ne bo več v vladi in posledično ne bo imela prometnega ministra. Sedaj je MP, DARS in SCT lepo kolobaril kadre med sabo...
Zamenjala se bo uprava in nadzorniki DARSa, prometni minister, potem pa mislim da tudi SCT ne bo več "toliko željeno gradbeno podjetje"

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Stvar se bo malenkostno izboljšala ko SLS ne bo več v vladi in posledično ne bo imela prometnega ministra. Sedaj je MP, DARS in SCT lepo kolobaril kadre med sabo...
Zamenjala se bo uprava in nadzorniki DARSa, prometni minister, potem pa mislim da tudi SCT ne bo več "toliko željeno gradbeno podjetje"

Precej oprimistično je mislit, da se bo s spremembo ministra kaj izboljšalo. Saj smo vendar na Balkanu...
crazy1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ta SCT je treba uničiti. Janša me je razočaral. Pričakoval sem, da bo to "podjetje" med prvimi sesipal od glave do pet.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
pravijo, da ko Zidarja ne bo več, bo SCT razpadel. sicer pa zadnjih nekaj predorov spet gradijo italijani (Barnica, Tabor, Markovec), bomo videli, če bo kaj drugače

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.546
967
113
Zidarja je skoraj nemogoče uničit. Vas zanima zakaj?

Bil je pameten in je pravi čas vsakemu (veljakom v vsaki stranki) nekaj podaril. Zato so mu vsi nekaj dolžni.
Za Zidarja je blo teh nekaj hiš in cerkva, ki jih je nesebično postavil ali obnovil odlična investicija.

Tako vsakega ki hoče biti pameten utiša in ga spomni na darove, ki ga jih je od njega dobil.

Zidarja ni snel ne Popit ne Podobnik ne Petrle ne Janša in ga verjetno tudi kdo od prihajajočih golobradcev ne bo.
Zidarja bo pokopal Alkohol.

Konec koncev Zidarja za trenutno situacijo niti ni treba direktno obtožavati. On je podjetnik. Politiki so pa podkupljivi. Zidar jih je samo pravi čas podkupil. Takrat ko so bili poceni.

PS Tudi meni ni kvaliteta naših cest ušeč. Ampak postavite se enkrat v vlogo podjetnika. Kaj ta dobavlja. Nič drugega kot minimum zahtev, ki mu jih poda naročnik in nič več.

PPS Me prav zanima če prodajalci avtomobilov stranki po skleneni pogodbi dodajo še lite feltne za povrh. Če jih ni prej izsilil jih potem pač nebo dobil.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:PS Tudi meni ni kvaliteta naših cest ušeč. Ampak postavite se enkrat v vlogo podjetnika. Kaj ta dobavlja. Nič drugega kot minimum zahtev, ki mu jih poda naročnik in nič več.

PPS Me prav zanima če prodajalci avtomobilov stranki po skleneni pogodbi dodajo še lite feltne za povrh. Če jih ni prej izsilil jih potem pač nebo dobil.
Se strinjam. In če so razpisi tako butasto postavljeni potem vemo, kdo je kriv.
Problem nastane v tem, ko so tako butasto postavljeni namerno, da gre posel vemo komu.
jezen.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
potem pa še nadzorniki včasih malo zamižijo pri kaki izvedbi. (tu se mogoče skriva odgovor, zakaj bo kljub garanciji, polovico obnove cestišča v trojanah kril DARS)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sass pravi:
potem pa še nadzorniki včasih malo zamižijo pri kaki izvedbi. (tu se mogoče skriva odgovor, zakaj bo kljub garanciji, polovico obnove cestišča v trojanah kril DARS)
No, to tukaj mi pa ni jasno. Če je garancija, potem je garancija in ima da skeširajo vse. Če je pa kdo podpisal tako škodljive pogodbe, pa ga bi bilo treba javno linčat.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kjer ni tožnika, tudi ni sodnika.

In tu ne bo niti enega niti drugega.

Ker obema to zelo paše.

Edit: Kakšna komisija?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kjer ni tožnika, tudi ni sodnika.
In tu ne bo niti enega niti drugega.
Ker obema to zelo paše.

Še enkrat: pri korupciji je vedno tako, tako da ti ni bilo treba še enkrat ponavljat. Zato imamo pa druge organe, ki bi morali za to poskrbeti.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Vidim, da ne znaš brati med vrsticami - ta komisija čivka samo takrat, ko je bolnik že mrtev.

Torej takrat, ko mediji na plano privlečejo tako veliko tono dokumentov, da bi bilo pa že hecno, da oni ne bi kaj ukrenili.

(ops - oprosti, pri objavljanju tega, kdo ni oddal obrazcev o premoženju, so pa celo samoiniciativni
hysterical-1.gif
).

Podatkov pa mediji ne bodo dobili. Ker nikomur ni v interesu, da bi z njimi nahal naokoli.

In če ne greš na sodišče, ti tega tudi ni treba. Zato sta se raje sama zmenila. Ne pa zato, ker je DARS dobrodelna ustanova. Ali zato, ker je SCT dobrodelna ustanova.

Bo zdaj šlo?
wink-1.gif

Blablabla ti je lepo razložil - Zidar ni neumen, politika je pa ku.rba. Do the math, zakaj prihaja do takih dogodkov in na komu leži večja krivda.

(ps - pa četudi so/bodo novinarji kaj dobili, je hudo vprašanje, če bodo tudi objavili. Kaj misliš zakaj tega niso/ne bodo naredili?).

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Kaj pa tebi ni jasno?

Še enkrat: Če je pa kdo podpisal tako škodljive pogodbe, pa ga bi bilo treba javno linčat.
Seveda pa ne bodo udeleženci sami sebe ovadili. Poleg komisije je še kar nekaj organov, ki bi lahko ukrepali. Npr. računsko sodišče, itd.
grims-1.gif

In ja, mi je jasno, da je vse skupaj ena k..., tako da lahko zaključiva to temo.