Schladming 2013

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
KSZ
Sem zdele se enkrat gledal tekmo.

Vsi, ki imate za povedat glede megle pri Anni in Mariji. Ti dve sta imeli megli zato, ker smo ju videli v zg. delu.
Tam smo videli tudi st. 16 ki je ravno tako imela meglo. Pocasen posnetek napake st. 17 v zg. delu je ravno tako pokazal na fajn meglo. Pri Vonn je pa res izgledalo manj megle. Ali je imela Tina bolj podobne pogoje kot st. 17 ali 19, pa ne vem

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Tina je povsem regularno zmagala, megla ali ne. Vsi so imeli podobne pogoje, identičnih pogojev nikoli ne bodo imeli.

Je pa res vprašanje kaj bi bilo, če bi Vonnova prismučala do cilja in ne bi bilo te prekinitve. Mislim da je Vonnin padec marsikatero smučarko dekoncentriral in so šle na progo bolj rezervirano, Riesch in druge za njo so celo odstopile. Pač če vidiš tak grd padec in zlom noge pred tvojim nastopom te to definitivno vsaj malo prestraši in greš na progo z rešpektom. Mene je zmrazil že krik in jok od Lindsay ko se je ustavila po padcu

I

Izbrisan uporabnik #488

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013020505881624

Kobalove pa ni omenil, ki je še bolj obupna
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Fora pa je v tem, da sem tudi jaz takoj vedel, da je padla, ker so jo od štarta naprej kazali s časom, kar je pomenilo, da je v manj kot 50 sekundah odstopila.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Fora pa je v tem, da sem tudi jaz takoj vedel, da je padla, ker so jo od štarta naprej kazali s časom, kar je pomenilo, da je v manj kot 50 sekundah odstopila.

To sem tudi jaz opazil...
Sem pomislil, da je verjetno zgrešila kakšna vratca ali zdrsnila, potem pa vidim, da ni tako nedolžno...

Naj čimpreje okreva

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Bravo Tina
cheer.gif

Vsi tisti, ki pa tukaj govorite o pirovi zmagi pa STFU.

Tako pač to je, enkrat ima nekdo tudi nekaj sreče, drug spet smolo, pogoji na današnji tekmi pa so bili za moje pojme kar približno podobni za vse. Veliko bolj kot npr. na tisti tekmi, kjer je zmagala Rebensburgova pred Tino.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Z zanimivo zgodbo pa je ob tem postregla fizioterapevtka Nežka Poljanšek, ki je Tini družbo delala tudi ob mukotrpnem čakanju na zeleno luč za štart. Pojasnila je, da so organizatorji smučarke namestili kar v kočo s turisti, zato je pred Tinino mizo kar sama postavila pregrado in tako zaščitila tekmovalko. Po drugi strani pa je bila Vonnova izpostavljena stalnim stikom z vsemi mimoidočimi. Slednji so jo vseskozi motili, prosili za skupne fotografije in podpise ter tako načenjali njeno osredotočenost na tekmo. Nemara je tudi to pripomoglo k usodni napaki.(Siol)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vprašanje, če je to vplivalo na to. Če bi ji bilo odveč, bi lahko prosila koga od ekipe, da ji zrihta malo prostora.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Upam, da si jo že poklical in napovedal izgled zdravljenja.
priden.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
plus, da naj bi imela še celo nekega varnostnika tokrat v Schladmingu. mogoče je to rahlo neprofesionalno, vseeno pa ne verjamem, da bi prav to bilo krivo za padec.

če bi bile razmere tako iregularne, dvomim, da bi najprej Ilka bila tako hitra, potem še Lara in zatem še Mancuso in tista italijanka ...
wink-1.gif

kar se pa Lorenčičevega komentarja tiče, mu dam pa čisto prav. in je dobro napisal.

ne vem, če ste opazili, ampak očitno ima tokratna RTV ekipa v Schladmingu nove bunde. Colmar bunde. vsi vemo, kakšne so cene teh bund, pa tudi če so jih na razprodajah nabavili. da bi pa porihtali server, pa bili malce bolj natančni pri določenih tehničnih izvedbah pa seveda ne ...

Lindsey pa upam, da čimpreje okreva. strgane križne vezi in počena tibia ni mačji kašelj, ampak menda se že planira, kako priti do Sochija prihodnje leto ...

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

priden.gif

Spregledal si, da je ze napisal, da je tocno vedel kaksna bo situacija in napovedal prognozo.
grin1.gif

Citat:
Poškodbo so "zmanjšali" iz zloma na potrgane vezi. Torej se mi je prvi sum, da ima točno tako poškodbo kot sem jo imel jaz, potrdil. Rehabilitacija 6-8 mesecev. Do Sočija bo pripravljena.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

priden.gif

Spregledal si, da je ze napisal, da je tocno vedel kaksna bo situacija in napovedal prognozo.
grin1.gif

Citat:
Poškodbo so "zmanjšali" iz zloma na potrgane vezi. Torej se mi je prvi sum, da ima točno tako poškodbo kot sem jo imel jaz, potrdil. Rehabilitacija 6-8 mesecev. Do Sočija bo pripravljena.

Sem že v praksi videl in doživel marsikatero tako poškodbo, če pa se tebi ali najedniku zdi, da sem kaj narobe povedal, mi je pa popolnoma vseeno
cheer.gif