Say what?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kdo mi je dal titulo?
hysterical-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.483
5.077
113
Mogoče pa Kitajci Korejcem prodajo Roverja, pa bo potem vse na svojem mestu?

Odlična titula, čestitam
cool-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kitajci so kupili MGja, Rover je na smetišču avtomobilske zgodovine; Lancio jebejo američani....v bistvu vse kar mi je všeč gre v 3 krasne....
Ve kdo za dobro C klaso?
Million dollar question; kateri avtomobilski proizvajalec gre, kot naslednji v stečaj ?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne, imata pa Kia in Hyundai par novih modelov. Recimo Veloster bi bil nekaj zate. Nekaj "posebnega" kot Lancia/Rover/MG.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Zdaj pa ne preostane drugega, kot enega korejca nabavit. Moreš se prilagodit tituli
evil.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kitajci so kupili MGja, Rover je na smetišču avtomobilske zgodovine; Lancio jebejo američani....v bistvu vse kar mi je všeč gre v 3 krasne....
Ve kdo za dobro C klaso?
Million dollar question; kateri avtomobilski proizvajalec gre, kot naslednji v stečaj ?

Prosim, da ostaneš na Roverju, da nam ne zjebeš še kak dober avto!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.202
11.114
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ve kdo za dobro C klaso?

Opla si kupi.
grims-1.gif
Kdaj dobim milijon?

Čestitamo uporabniku Simon_Vi, ki je prejel nagrado za življensko delo na področju negativne promocije avtomobilov korejskega porekla. Verjamemo, da je nagrada v obliki titule romala v prave roke.

Zahvaljujemo se uporabniku MViper za zamisel, moji malenkosti za tehnično izvedbo in design ter spletni skupnosti alter.si ® za podporo in programsko opremo.

Naj dolgo živi Kim Džong Il