Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ko je že govora o antenah...kako visoko anteno pa lahko človek postavi na domovanju, da ne krši kakšnega zakona? 5m? 10m, več ?
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
philips, kako je s tem 3g wifi routerjem, če bi bil oddaljen od hiše kakšnih 60-70m na hribu, bi to delovalo?
Zadeva nima Power over Ethernet, tako da bi moral v tem primeru potegniti poseben kabel. Lahko preko *TP kabla potegneš tudi DC napajanje, samo konektorje moraš zvezati.Citat:
Operating environment – for indoor use:
0°C to +45°C, 5 – 95% humidity
No, saj antena je lahko na strehi, 3G router GlobeSurfer III+ pa par metrov nižje, na podstrešju. Boljše, kot da je 3G router v dnevni z dolgim antenskim kablom. Če ti je prešibak WiFi signal v hiši, si kupi brezžični router TP-Link TL-WR1043ND, ethernet kabel pa priklopi na LAN port (ne WAN!). Ostale žične povezave prav tako priklopi na LAN tega routerja. Tako imaš routing funkcije v 3G routerju, 1043ND ti pa deluje kot brezžična dostopna točka (nekje v sredini hiše).Citat:
Uporabnik philips pravi:
V bistvu ima tista antena (linkana v par postih višje) že priložen 10m kabel. To pa je verjetno že dovolj da potegneš kabel iz dnevne gor na streho
Ej sam a ni tud Tuš antena tm ? si mogoče preveru še to ?Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Imata že. Samo jaz sem v luknji... Tako, da na žalost 3G nema
Aparat mora podpirati UMTS 900Citat:
Uporabnik Avian pravi:
Ej sam a ni tud Tuš antena tm ? si mogoče preveru še to ?Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Imata že. Samo jaz sem v luknji... Tako, da na žalost 3G nema
lp Avi