Kibibi
lahko ti napišem vse, kar te zanima, zdaj bom napisal samo tisto, kar si vprašala:
TOTAL TV
Na voljo imaš več paketov, najcenejši stane 15.90 EUR ( v njem so npr. SLO 1, SLO2, TV3, PIKA, POP TV, A CH, Discovery, Discovery ID, National geographic, Viasat history, Viasat explorer, TV 1000, Hallmark, Eurosport + še veliko športnih, FOX life, FOX crime, FOX, TV Srbija 1, TV Srbija 2, Pink TV, pa še in še srbskih in bosanskih (FTV ...) programov. Zagotovo sem še kaj pozabil, so pa, menda promocijsko, dodali tudi TV Pink paket (vse živo, tudi filmi), ampak mislim, da samo za en mesec ...
Naslednji paket je 2 EUR dražji, ampak so dodani več ali manj srbski programi ... meni osebno to ne potegne.
Potem pa lahko nadgradiš pakete s paketom filmov (HBO ...) ali pa tremi XXX programi. Za zadnje ti nimam kej napisat, ker sem jih imel samo promocijsko( za en mesec ), ampak se vse več ali manj ponavlja ... pa dobro, to tebi itak ni tako aktualno
.
Sicer pa še tole: ko se priključiš, ti dajo VSE programe, se pravi celotno programsko sceno za en mesec zastonj, potem se pa sama odločiš, kateri paket vzameš.
S sklenitvijo razmerja je pa takole: če vzameš opremo (krožnik, sprejemnik itd.) v najem, potem podpišeš razmerje za najmanj 24 mesecev (isto kot mobitel, npr. vezava), plačaš samo prilop. Če pa vso opremo kupiš, potem čas uporabe ni pogojen.
Opozorim te še na tole: 1 sprejemnik, 1, krožnik, 1 LNB ----> 1 TV, 1 naročnina ... 2 sprejemnika, vse po dvoje, razen krožnika (imaš 2 LNBja na 1 talarju),
plačaš pa dve naročnini (menda se bo tole spremenilo, če se že ni, ne vem).
Slika je dobra, ampak zna priti do izpada, posebno, če zunaj treska in grmi. Potem se dogodi, da slika sprva zatika, kasneje zmrzne, nato pa napiše "Oprostite .... itd." Ampak, v letu in 10 mesecih, odkar sem naročnik, se je to zgodilo 3 krat, 4 krat ...
Podnapisi so skorajda povsod, če niso slovenski so pa hrvaški ali srbski (OK, tule je vključena tudi cirilica). Moraš pa sama nastavit podnapise, je čisto enostavno. Nekaj programov pa nima podnapisov, med drugim tudi BBC.
Še nekaj: včasih niso dostopne vse informacije o programih (piše "ni informacije"), ampak samo pri določenih programih. Takrat je najbolje resetirat reciever. Ko ga ponovno aktiviraš, moraš najprej nastavit glasnost na full, ker je po defaultu na 0.
Če te pa še kaj zanima, pa vprašaj