Citat:
Uporabnik dem pravi:
Ni nobenih problemov z njim?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne posodabljaj, meni in še marsikomu zafrkava Bluetooth po posodobitvi (menda znana napaka Nougata),poglej na slo-android forum. Jaz neke opazne razlike v hitrosti ne opazim pa še grši mi je Nougat... edino kar pač je, če ne boš posodabljal tudi varnostnih fixov ne boš imel.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne posodabljaj, meni in še marsikomu zafrkava Bluetooth po posodobitvi (menda znana napaka Nougata),poglej na slo-android forum. Jaz neke opazne razlike v hitrosti ne opazim pa še grši mi je Nougat... edino kar pač je, če ne boš posodabljal tudi varnostnih fixov ne boš imel.
In potem je android najboljši sistem na svetu za pametne telefone. Kdo to piše programsko kodo otroci v vrtcu? Neki vsznalci, ki o osnovi nimajo pojma? Toliko in toliko različnih sladic pa še vedno grenko za končnega uporabnika....
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In potem je android najboljši sistem na svetu za pametne telefone. Kdo to piše programsko kodo otroci v vrtcu? Neki vsznalci, ki o osnovi nimajo pojma? Toliko in toliko različnih sladic pa še vedno grenko za končnega uporabnika....
Heh zdaj pa si že meni dojadil s tem tvojim iPhonom. Daj si no dopovedat da imaš na svetu zraven Appla še vsaj 50 znamk ki idelujejo telefone in verjamem da si še vedno večina ljudi ne kupi telefona zaradi OS-a ampak pač ker so mu všeč funkcije in ker mu je nek telefon "lep" in cenovno dostopen. Res ti verjamemo da je iPhone super telefonček in verjamemo ti da ti super deluje brez samcate napake, zdaj pa bodi faca pa se več ne oglašaj in ponavljaj ker si to vse že večkrat povedat
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Vsi vemo na kaj namiguje in o Ajfonu nabija v vsaki temi. Pa da ne bo pomote, daleč od tega da sem Apple hejter. Imam že 3 generacijo iMaca ter tudi Macbooka Pro. Super izdelka ki nikoli ne crkneta in ki ju lahko po nekaj letih za pemeten denar prodaš dalje. Če bo iPhone 8 imel Notification light bom ga takoj kupil ampak kaj ko tega ne bo imel, no tako pač ostajam na Androdidu. Nevem kaj ti ni jasno?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Vsi vemo na kaj namiguje in o Ajfonu nabija v vsaki temi. Pa da ne bo pomote, daleč od tega da sem Apple hejter. Imam že 3 generacijo iMaca ter tudi Macbooka Pro. Super izdelka ki nikoli ne crkneta in ki ju lahko po nekaj letih za pemeten denar prodaš dalje. Če bo iPhone 8 imel Notification light bom ga takoj kupil ampak kaj ko tega ne bo imel, no tako pač ostajam na Androdidu. Nevem kaj ti ni jasno?
Saj mi je jasno, kaj si mislil... ampak dejansko je tako da veckrat "antieplovci" v kaksno debato vpletejo iPhone ... kot pa obratno... Za doticnega uproabnika vem, da je vcasih malo prevec "nasilen" s svojim mnenjem... ampak dejstvo pa je, da je to njegovo mnenje ... ki ga ima pravico imeti...
Sicer smo ze zaslo iz teme... lahko pa vseeno dodam se to... da pac okusi so razlicni... Meni recimo lucka za notificatione ne pomeni nic... Sem imel kar nekaj casa v uproabi Huawei P10 in me je tista lucka prej motila, kot pa koristila... saj utripa za vsako malenkost... in tako dejansko stalno utripa... Ko progledam vse in pustim telefon nekaj minut sam, ze pride kaksen mail, notificaion ali kaj podobnega, ki spet sprozi to utripanje ... Ampak to je tako... da ljudlje imamo razlicne poglede in potrebe...