A52Iščem menjavo za Samung S7. Pogoj je da ni prevelik in da ima čimboljšo kamero. Budget okoli 400€ v prosti prodaji ali pa kaj pri Telekomu...
In pa zanima me kako najlažje prekopirati podatke na nov telefon. Hvala za pomoč.
Če boš kupil Samsunga, je najbolje, da preneseš podatke preko Samsungovega računa.Iščem menjavo za Samung S7. Pogoj je da ni prevelik in da ima čimboljšo kamero. Budget okoli 400€ v prosti prodaji ali pa kaj pri Telekomu...
In pa zanima me kako najlažje prekopirati podatke na nov telefon. Hvala za pomoč.
Slike dela opazno boljše. Baterija zdrži kr 2x dalj od S7. Smo ravno menjali S7 z A52. Je pa večji.Ali dela A52 boljše slike napram S7? Je pa vidim utopija iskati majhen telefon
To se vidi, med uporabo ni moteče, sploh če ga imaš v ovitkuEdino, kar bi mene motilo je, da je A52 platičen. Pa steklo na S7 je Gorilla 4, medtem ko pri A52 je Gorilla 3. Morda so še kakšna pomembne razlike, kljub vsem je S serija flagship serija.
Če boš kupil Samsunga, je najbolje, da preneseš podatke preko Samsungovega računa.
Edino, kar bi mene motilo je, da je A52 platičen. Pa steklo na S7 je Gorilla 4, medtem ko pri A52 je Gorilla 3. Morda so še kakšna pomembne razlike, kljub vsem je S serija flagship serija.
Večina stvari se prekopira preko Googlovega računa, sicer ima pa vsaka večja firma svojo aplikacijo za kloniranje na telefone svoje znamke.Kaj pa v primeru če ne bo Samsung? Je kakšna ˝avtomatska˝ pot?