Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sem pa opazil, da ni več možnosti (ali pa jaz ne najdem...) nastavitve več zvokov za določene opomnike (pošta, koledar, sms...). sedaj je en sam zvok za vse te stvari. bi si želel, da že po zvoku vem, kaj sem prejel...kot prej. ah, napredek...
Po posodobitvi mi ne dela kamera v načinu Pro.
Vse ostale funkcije delujejo normalno, ko pa preklopim način Pro, se mi zapre kamera.
Telefon S7 edge.
Mogoče ve kaj se da narediti?
Lp
Težav sicer ni, je pa še daleč od Nougata. Sicer pa čist odvisno kateri ROM imaš gori torej SIO, MOT ali SIM. Meni se morda 3x na teden zgodi da ko ga prižgem s home butnom da ima kakšno sekundo,dve zamika pri prižigu ekrana. Takrat ga restartam. Aja pa notifikacije določenih programov še vedno ne delajo npr. Facebook.
Ali kdo uporablja Flashscore za športne rezultate? Odkar sem naložil Oreo mi je začel nagajat... So pa tudi oni v tem času posodobili stran (in verjetno tudi app), zato ne vem kje je problem...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.