Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem naredil factory reset pred namestitvijo, dal gor celoten FW preko ODIN-a, ponovno factory reset, pobrisal vse cache in ostalo. Android dela odzivneje in tudi baterija mi zdrži po občutku malenkost dlje kot na Nougatu.
Ja poznamo to... saj takšni problemi vedno obstjajo za vse tehnične naprave in ta primer ni zgolj naključje. Zgolj v razmislek, na tistem forumu gori joče 40-50 ljudi da jim nadpovprečno žre baterijo. Kje pa je ostalih nekaj milijonov ki pa nima te težave in so celo zadovoljni kot npr. jaz? Torej kaj hočem povedat, na forumih in v takšnih temah se vedno zbirajo/grupirajo le tisti ljudje ki imajo določeno težavo. Tudi dva znanca ki sta posodobila S7 sta zadovoljna, avtonomija baterija enaka ali boljša, ne opazita bistvene razlike. Res je da tudi meni na Oreo pod rubiko "Celica v pripravljenosti" porabi na dan po 30% baterije, prej je bilo to nekaj %. Ampak to me ne zanima, avtonomija baterije je boljša in to je zame pomemben podatek. Kot so sporočili iz Samsunga bi naj šlo zgolj za "vizualni" škrat, torej očitno pod to rubriko prišteva še nekaj drugega kar na starejšem OS-u ni...
AutoFun jst sem zaradi tistega linka tudi imel pomisleke, ampak sem vseeno nadgradil in mislim da je poraba baterije skoraj identična, odzivnost in vse pa veliko boljše kot na starejšem OS-u. In dokler ne bo težav tudi ne bom šel delati factory reseta.
No potem pa si itak zmagal... drugače pa sem tisti link že sam zasledil nekaj dni nazaj ko se je nekdo na našem android forumu pritoževal da mu baterijo žre 2x bolj kot prej...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.