Samsung S3 - poškodovan ekran ali kaj drugega

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Pozdravljeni,

včeraj zvečer se je pojavil majhen madež, danes zjutraj je že trikrat večji. Izgleda kakor da se je nekaj razlilo. Ali kdo ve zakaj gre?

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Jja drugače vse dela normalno in tudi padel ni na tla ali kaj. Ali misliš da to spada pod garancijsko popravilo?

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
mora spadati če telefon ni bil že popravljan izven pooblaščenega servisa oziroma nima fizične poškodbe

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa prej poslikaj indikatorje za vlago.
cool-1.gif

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Če prav vidim, sta na robu dve poškodbi, verjetno od padca. Če bodo tako videli tudi na servisu, garancija odpade.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Ni bil padec, sem se pa z njim zadel v rob vendar že več kot pol leta nazaj. Dokazat itak ne morem nič, bom jih pa z veseljem vprašal kako naj bi se ekran odlepil zaradi padca... Bom jutri ali v četrtek stvar nesel na servis pa poročam... Upam da bodo priznali, drugače ga lahko vržem v smeti ali pa zelo poceni prodam.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
če se lepi stran, potem se sklicuj na stvarno napako. Torej napaka je že obstojala prej a se je šele sedaj pokazala.
Pri stvarni napaki ti morajo oni dokazati, da se je to zgodilo pri garanciji pa ti.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Danes sem oddal telefon preko Mobitela saj mi pri Ram2 niso zagotovili nekega dobrega nadomestnega telefona. Mobitel mi je dal Sony Xperia Z1 in moram priznati, da mi je sam telefon všeč, razen velikosti. Totalno je prevelik za moje potrebe.

Karkoli zdaj čakam na klic...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ko smo že pri temi: kam nesti popravit S3 (ni več v garanciji)? Po padcu iz mize se je začel med klicom pojavljati hreščeč zvok. Sliši se sogovornika in tudi on tebe sliši, le slabše. Zadeva se dogaja samo pri klicu. Če daš recimo predvajat nekaj iz youtube, se normalno sliši, prav tako se da nekaj normalno posneti na voice recorder. Zvok je enak tudi če daš na speakerpohone. Naredil sem že soft in factory reset, pa je enako.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pa prej poslikaj indikatorje za vlago.
cool-1.gif

Rdeči ne smejo biti? Jst sem pogledal sedaj imam rjave križe na indikatorju.... Na enem posnetku je pa čist bel.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Tud jaz mam rjave, na bateriji ga pa sploh nimam. Rjavi so že od nakupa novega telefona (pri mobitelu). Meni je blo rečeno če pride v stik z vodo se ti indikatorji razmažejo se pravi, da se križci ne vidijo več.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Danes sem dobil telefona s servisa. Ekran zamenjan prav tako zgornja polovica ohišja tako, da je telefon kot nov. 26.2. oddal na mobitelu; 5.3. prevzel na mobitelu, pa sploh ni bil kupljen pri njih. Mogoče me drugače tretirajo ker sem poslovni uporabnik, sem izjemno presenečen nad odzivnostjo samega servisa. 5 zvezdic

LP