Ja ne vem no potem naj mi eden razloži zakaj ta sovražen govor.
hermann
Mi lahko poveš a sem jaz tebe žalil?
Kot sem rekel, zakaj bi imel človek telefon, avto karkoli drugega, ki mu ni všeč mu ne dela... Jaz vem da kot prvo ga nesem na popravilo, če le to ni možno ga pač zamenjam. Nikakor ne bi imel neke stvari dve leti, da bi mi žrla živce tako ali drugače. Torej to mi samo pove veliko o človeku, ki ga recimo ne bi hotel imet ne v službi ne recimo kot kolega tako ali drugače, ker takih ljudi pač ne spoštujem.
Sedaj če si se prepoznal v tem razumem zakaj si užaljen.
srv
Sem jaz tebe kakorkoli žalil? Zakaj si prišel in me začel žalit?
Steve
Sem tebe kakorkoli žalil?
Prišel si in začel z nekimi forami. Zakaj?
Razumem, da bi se oglasil recimo WWY ali AvtoFan, ki sem jih na nek način užalil. Nič osebnega. Toda kot sem šel malo brat forum in sosednje teme se mi ta vzorec ponavlja. Pridejo v določeno temo, (predvsem Samsung/Huawei) povsem razvidno je, da so fani Samsunga in da ne prebavljajo Huaweia in tam notri začnejo izzivat z določenimi komentarji.
O 123 ne bi izgubljal besed, ker se od daleč vidi, da je en velik pajac tega foruma, ki ga ne moreš resno jemat, zato se ne mislim spuščat na njegov nivo.
Ja in kot sem napovedal. Potem pa komu poveš kaj misliš te pa začnejo napadat in žalit in jokat kot mali otroci, potem so pa vsi drugi otroci samo sebe pa niso videli kako so začeli.
Problem pa je v moderatorjih, ko ga vidiš, da je na forumu pa ne naredi reda, kar bi lahko storil z enim klikom in počistil take neprimerne komentarje.
No sedaj mi pa povejte kaj sem narobe povedal.
Jaz se umikam iz teh dveh tem, da boste lahko v miru nadaljevali z izzivanjem eni druge, ker očitno se ne znate normalno pogovarjat.