Samsung Omnia W

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Je tule kak uporabnik, ki bi lahko delil svoje izkušnje s telefonom?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
glede na to da se sedaj za nas "butalce" ne priporoča več android(v sosednji temi) tudi mene zanima nekaj od tega. Pa še neko solidno ceno zna imeti. Edino mobitel ima enako ceno za aneks 2 leti kot mobisvet brez aneksa. Od kje jim "logika"? Bo treba dati kakih 100 evrov dol da pridem po njo

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Mobitel jo ima v ponudbi že nekaj časa.

Keč je v relativno nizki ceni v prosti prodaji, pri severnih sosedih jo dobiš za cca 230€.

@ozze: to je to (pomojem). Lahko napišeš svoje mnenje, kaj te moti, kakšna je kakovost izdelave, koliko zdrži baterija... Iščem namreč inexpensive zamenjavo za ostarel iPhone

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
na mimovrste je kar solidna redna cena napram drugim napravicam.. android mi glih nene nekak potegne, tale win 7 pa je kar ql

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
na mimovrste je kar solidna redna cena napram drugim napravicam..

Ja, 50% višja od cene v Avstriji
rolleyes-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
zaj če bomo primerjali slo z avstrijo se lahko remo itq kar jokat nekam.. ke je kaka avstrijska stran ki ma tote fone pa pošiljajo v slo?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Tko na hitro. Imam ga nekaj mesecev in dela lepo hitro in brez problemov. Do sedaj še ni nikoli zaštekal ali se čudno obnašal. Res pa je, da nisem nek visoko zahteven uporbnik.
Slike so solidne, ko naciljaš objekt in je videti slika ostra, v trenutnku ko pa pritisneš za posnetek se pa zelo rada zamegli.
Baterijo polnim na 2-3 dni (Uporaba aparata je pa cca: 222 minut pogovora na mesec, ter do 100MB podatkov na mesec raje manj) Bluetooth je vedno vključen, wireles imam pa nastavljeno da se aktivira takrta ko grem na internet, maile pa posodabljam ročno, če nisem v pisarni.
Nekajkrat že padel na tla in še vedno dela.
Ni prevelik, tako da gre normalno v žep.
Pogrešam pa tisto pravo tipkovnico, ki sem je imel na prejšnji nokii.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Sem bil že na tem, da naročim telefon, pa sem prej še pobrskal po tujih forumih in naletel na neljubega hrošča. Očitno ima precej ljudi s telefonom velik problem - namreč zadeva ob sprejemu SMSa *lahko* zmrzne. Sodeč po napisanem se to dogaja, če telefon primeš v roke (odkleneš zaslon, se ga dotakneš... ne poznam WP) takoj po prejetem sporočilu. Zasilna / edina rešitev naj bi bila, da počakaš nekaj sekund in ne navališ na nov mesidž kot tele na nova vrata
crazy1.gif

Pričevanj je ogromno, ljudje so zamenjali že par telefonov, nadgradili SW... težava ostaja, Samsung pa se zavija v molk. Dodaten problem je, da je po "zmrzali" potreben hard reset ali odstranitev baterije, ob tem pa se lahko izgubi tudi prejeto sporočilo
bonk.gif

Ti tovrstnih težav očitno nisi zasledil?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Do sedaj mi aparat ni še nikoli zamrznil. Bom pa sprobal to kombinacijo, kot si jo omenil.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Sem na 3 prejeta SMS sporočila takoj navalil in ni blo nobenega problema.

mlinarster

Zelenc'
28. avg 2012
2
0
1
Kamnik
Živjo. Tudi jaz si lastim ta GSM aparat in imam nekaj vprašanj:
1. Ali ti dela alarm če imaš aparat ugasnjen?
2. Kako lahko prejet SMS posreduješ naprej, ne najdem nobene funkcije, če se na glavo postavim
frown-1.gif
?
3. Ali lahko pri tipki desno spodaj (search) to spletno stran bing.com zamenjaš s kakšno drugo stranjo?

Hvala za odgovore
redface-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:
Uporabnik mlinarster pravi:

2. Kako lahko prejet SMS posreduješ naprej, ne najdem nobene funkcije, če se na glavo postavim
frown-1.gif
?

Hvala za odgovore
redface-1.gif
Lahko - baje (sem probal ne pa še uporabil)
Na sporočilo ki ga želiš posrerdovati naprej drži prst cca 3 sekunde. Odprejo se ti dodatne možnosti, med njimi tudi forward
Za bing se pa mislim tudi da kj druzga, bom popoldan se mal poigral.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
aja zadnjič sem kritiziral slab fokus pri aparatu. Razlog moje neznaje, ker sem sprožilec za slikanje sprožal preko gumba.

Če s prstom pokažeš na zaslonu objekt, se bo aparat fokusiral na to točko in naredil fotko.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Namesto da bi ugasnil telefon, ga daj zvečer v flight mode pa ti bo zjutraj delala budilka. Druge možnosti ni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Citat:
Uporabnik mlinarster pravi:
Hvala za odgovor. Kaj pa alarm? A se ne da dobiti nobenega app da bi to delovalo?

Še enkrat preberi kaj si vprašal. Ugotovil si da je alarm odvisen od operacijskega sistema. Pa na njega lahko naložiš 120 appov za vekarco, pa ti dobena nebo zvonila, če imaš operacijski sistem ugašnjen.

A na skypu tudi upaš da si dosegljiv, ko imaš PC ugasnjen?

Nazadnje urejeno: