Samsung Note 4 - zvok poka po ogledu filmčkov

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Ko snemam s telefonom, mi potem, ko predvajam na računalniku poka. Zvok se normalno sliši, le vmes na vsake par sekund poka.
Kaj bi lahko to bilo?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No, sem preko tujih forumov zvedel, da izključiš noise reduction pod calls in zadeva ne poka več.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Osvežujem....zadeva še vedno poka. Zelo je izrazito, če snemam v tišini. Sem probal z ženinim Galaxy S5 in ne poka čisto nič.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Poka na telefonu in na računalniku. Poka tudi drugim ljudem na različnih modelih Samsungov. Od S4, do S5 in Note4
Če ga dam na servis, ne bodo nič popravili, ker se to dogaja večim ljudem. Kaj torej narediti oz. kaj storijo na servisu, če zadeva ni popravljiva? Telefon imam eno leto in nisem bil nikoli tako pozoren, oz. sem tisti pok nekako spravil v podzavest in si mislil, da sem verjetno kaj z roko šaril, vendar sem sedaj ugotovil, da se to tudi drugim dogaja. Pogledal sem tudi stare posnetke in skoraj na vseh poka.
Imam ovitek, ja, vendar ga ima tudi žena na S5 in ne poka nič, ker sem takoj včeraj za mojim preveril v istih pogojih. Sem tudi pogledal posnetke od Note 2, ki sem ga imel pred tem in nič ne poka, pa sem ga imel ravnotako v ovitku.
Torej, na servisu sem prepričan, da ne bodo popravili nič, le brez telefona bom 1 mesec. Kaj narediti?

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Sej si sam omejil moznosti kaj narediti. Edino na play probati druge progame in upas da je programska tezava, ki je za snemanje. Ce je driver za mikrofon, pa edino ce ga rotas z neuradnim rom-om in upas da bo vredu delovalo, pa vse ostalo kokr tolk. V servisu pa lahko zahtevas menjavo mikrofona, ce programsko ne resis problema.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sem pogledal na XDA.developers in so folku menjali mikrofon in je še vedno pokalo. Tudi z drugimi programi so probali in je isto...le nek tip je rekel, da je naložil neko aplikacijo, kjer prestavi snemanje v mono način in je boljše, vendar jaz nisem dal toliko denarja, da bom snemal v mono načinu.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Bom popoldne, ker je tukaj v službi malo hrupno, pa se ne da

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, stestiral. Po 5 snemanju se umiri. Sem pa še tole probal. Mobitel sem pustil stati 10minut, potem z vročo sapo (tako, kot recimo, ko pucaš očala in dihneš v šipce) dahnil v mikrofon cca ene 5 sekund in začel snemat. V 40 sekundnem posnetku ni niti enkrat poknilo. WTF
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Mogoče polet pri 30st. ne bo več pokalo:)

Drugač je pa res to čudno in ne dopustno...

22. jul 2007
13.389
1.646
113
124
Pri hčerkinem sicer se ne sliši pokanje, ampak je v posnetku neverjetno veliko šuma
bonk.gif
, saj ne moreš verjet da telefon višjega ranga ima takšne pomankljivosti