Ali za model Samsung Galaxy J5 obstaja kakršnakoli možnost, trik, nastavitev, aplikacija oz. karkoli kar bi omogočilo, da se MMS-je prejema in pošilja z izklopljenimi podatki?
Tudi jaz ne vidim smisla imeti pameten telefon in izključen prenos podatkov. Ampak najbolj žalostno pa je to, da dobrih "neumnih" telefonov sploh ni več na tržišču. Imam več starejših sorodnikov z "neumnimi" telefoni, ki jih bo potrebno zamenjati,. Ampak za starejše ljudi ni se ne dobi nič primernega z dobrim fotoaparatom in da omogočajo MMS.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Zakaj bi imel pametni telefon brez prenosa podatkov?
Saj mogoče sem čuden a tega si res ne predstavljam,..
b
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Tudi jaz ne vidim smisla imeti pameten telefon in izključen prenos podatkov. Ampak najbolj žalostno pa je to, da dobrih "neumnih" telefonov sploh ni več na tržišču. Imam več starejših sorodnikov z "neumnimi" telefoni, ki jih bo potrebno zamenjati,. Ampak za starejše ljudi ni se ne dobi nič primernega z dobrim fotoaparatom in da omogočajo MMS.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Zakaj bi imel pametni telefon brez prenosa podatkov?
Saj mogoče sem čuden a tega si res ne predstavljam,..
b
Imaš posebej nastavitev, da ti samodejno prenaša mms samo v domačem omrežju, lahko pa jih dovoliš tudi v roamingu.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
MMS so podatki. Podatke si izključil, hence, mms ne pride. Precej logično... in pri tistih telefonih, ki vseeno pride, bi jaz zelo pazil pri roamingu