Samsung I9105P SII Plus ROM

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Je kdo ze kaj testiral? Imel Unofficial CM11 (cm-11-20140122-UNOFFICIAL-s2ve.zip) pa se je stalno nekaj sesuvalo. "Uradnega" pa ni
frown-1.gif
Sedaj sem nazaj na uradnem 4.2.2.
Izkusnje?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sicer ni za S2, ampak saj je isti šmorn vse skupaj.
Za S3 mini sem probal vse živo. Od CM 10, CM 11, carbon, slimROM, PacMan. Ma ni da ni.
Pa ti povem, da je vse skupaj za en K.......!
No, spet odvisno, kaj hoče uporabnik imet.
Meni je pomembno, da telefon enostavno dela. Tudi če požrem kakšne par desetink laganja pri "običajnem" romu.
Vse kar sem probal piše, da je bug free, stabilna verzija itd itd. En velik bullSH...
Zjutraj se zbudim, telefon ugasnjen. Pogledam sredi dneva, telefon ugasnjen. Pogledam uro, piše 11.37. Hvala bogu sem imel čisto slučajno uro na roki, kjer je kazala nekaj čez 12. Od kje tak zaostanek se še zdaj sprašujem. OK, bi rekel, da je falilo nek TimeZone, pa da je na okroglo uro spredaj/zadaj. Ampak ne. Spet nek WTF bug.
Zelo rad uporabljam radio, ki ga s temi custom romi žal ni, ker ni driverja za radio.
Že eno leto poslušam/berem o bugih z alarmom, pa ne mi govorit, da človek, ki se dnevno ukvarja s tem ne more tega spedenat.
File Manager je katastrofa, za moje pojme veliko boljši Samsungov original. Tudi Music player od Samsunga je še najboljši, pa sem probal vsaj 10 različnih.
Baterija povsod katastrofalna.Ni zdržalo čez dan.
Da ne bo pomote. Celo doniral sem 10EUR razvijalcem za trud. Pa se mi vseeno zdi, da če bi se jaz s tem ukvarjal, bi 100x omenjeno stvar probal rešit(to z alarmom,ali pa random izklopi, ali pa žretjem baterije). Ne pa da pišejo v vsaki verziji, da je OK. Oziroma Issues - None. Seveda ja.

Rešitev?

Naložil Virginity V13 - pač na osnovi Samsung roma, vendar oskubljen in z nekimi bonbončki, ki mi zelo koristijo. Baterija brez problema zdrži 2 dni. Alarm dela, ura dela, ne izklaplja se, hiter je, radio ima, izboljšan zvok pri predvajanju muzike in še bi se našlo.
Skratka, mene ne vidijo niti na enem custom romu več.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Sam sem s CM izredno zadovoljen.. Uporabljam tudi na S1 in Tab1 - tukaj celo Beta in deluje super. Za S2 pa uradno ne obstaja in to me jezi
frown-1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Jaz imam še vedno S2 (navaden I9100).

Kak mesec nazaj sem testiral CM in nisem bil zadovoljen. Tako da sem se po 3 tednih vrnil nazaj na SlimROM. Trenutno sem na zadnjem weekly od SlimROMa in sem kar zadovoljen. Po mojem mennju en najboljših romov za dotični telefon trenutno.

Žal pa ni zadosti ljudi več s tem telefonom in zato tudi ne bo več STABLe releasov(tudi pri CM) ampak samo še weekly.

Problem, da ni dobrih romov za Samsung telefone je v zaprtosti samsungovih telefonov (HW). Ni driverjev in specifikacij. Jaz osebno sem še vedno raje na unofficial kot pa na staremu samungovemu.

LP
Torus

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Sedaj sem si nalozil najnovejsi CM11 (cm-11-20140803-UNOFFICIAL-s2vep). Deluje hitro, zaenkrat baterija ok kaze, kako bo pa s stabilnostjo bomo pa se videli..
Vidim, da SlimROMa za moj telefon ni
smile-1.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Sicer ni za S2, ampak saj je isti šmorn vse skupaj.
Za S3 mini sem probal vse živo. Od CM 10, CM 11, carbon, slimROM, PacMan. Ma ni da ni.
Pa ti povem, da je vse skupaj za en K.......!
No, spet odvisno, kaj hoče uporabnik imet.
Meni je pomembno, da telefon enostavno dela. Tudi če požrem kakšne par desetink laganja pri "običajnem" romu.
Vse kar sem probal piše, da je bug free, stabilna verzija itd itd. En velik bullSH...
Zjutraj se zbudim, telefon ugasnjen. Pogledam sredi dneva, telefon ugasnjen. Pogledam uro, piše 11.37. Hvala bogu sem imel čisto slučajno uro na roki, kjer je kazala nekaj čez 12. Od kje tak zaostanek se še zdaj sprašujem. OK, bi rekel, da je falilo nek TimeZone, pa da je na okroglo uro spredaj/zadaj. Ampak ne. Spet nek WTF bug.
Zelo rad uporabljam radio, ki ga s temi custom romi žal ni, ker ni driverja za radio.
Že eno leto poslušam/berem o bugih z alarmom, pa ne mi govorit, da človek, ki se dnevno ukvarja s tem ne more tega spedenat.
File Manager je katastrofa, za moje pojme veliko boljši Samsungov original. Tudi Music player od Samsunga je še najboljši, pa sem probal vsaj 10 različnih.
Baterija povsod katastrofalna.Ni zdržalo čez dan.
Da ne bo pomote. Celo doniral sem 10EUR razvijalcem za trud. Pa se mi vseeno zdi, da če bi se jaz s tem ukvarjal, bi 100x omenjeno stvar probal rešit(to z alarmom,ali pa random izklopi, ali pa žretjem baterije). Ne pa da pišejo v vsaki verziji, da je OK. Oziroma Issues - None. Seveda ja.

Rešitev?

Naložil Virginity V13 - pač na osnovi Samsung roma, vendar oskubljen in z nekimi bonbončki, ki mi zelo koristijo. Baterija brez problema zdrži 2 dni. Alarm dela, ura dela, ne izklaplja se, hiter je, radio ima, izboljšan zvok pri predvajanju muzike in še bi se našlo.
Skratka, mene ne vidijo niti na enem custom romu več.

Se čist strinjam z napisanim. Skoz je (bilo) nekaj s temi custom rom-i. Prejšni teden ni veliko manjkalo, da ni šel S3 v steno pa sem imel originalen rom 4.3. Ravno takrat ribne, ko ga najbolj potrebujem
10.gif
. Iskal sem na XDA nekaj na stock osnovi pa da še kdo razvija, pa brez posebnega uspeha. Zdaj sem po dolgem času spet probal SlimROM pa moram rečt, da zaenkrat kar dobro dela. Ko (če) ga bo sral bom pa še Virginity probal. Naslednji telefon bo zagotovo Nexus 6 ali eden iz programa Android Silver.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Moj naslednji bo tudi Nexus 6. Zagotovo.

@ALL
Ni lepo govorit čez nekaj, kar vzamete zastonj in je plod dela nekoga ali neke skupnosti, ki nima nič od tega ampak to počne iz same ljubezni oz kot hobi. Ko pa imate težave, pa jih po možnosti še prijavite ne, kaj da bi jih popravili oz. odpravili.

Lih tko, da malo potrkam na vest
smile-1.gif