Sicer ni za S2, ampak saj je isti šmorn vse skupaj.
Za S3 mini sem probal vse živo. Od CM 10, CM 11, carbon, slimROM, PacMan. Ma ni da ni.
Pa ti povem, da je vse skupaj za en K.......!
No, spet odvisno, kaj hoče uporabnik imet.
Meni je pomembno, da telefon enostavno dela. Tudi če požrem kakšne par desetink laganja pri "običajnem" romu.
Vse kar sem probal piše, da je bug free, stabilna verzija itd itd. En velik bullSH...
Zjutraj se zbudim, telefon ugasnjen. Pogledam sredi dneva, telefon ugasnjen. Pogledam uro, piše 11.37. Hvala bogu sem imel čisto slučajno uro na roki, kjer je kazala nekaj čez 12. Od kje tak zaostanek se še zdaj sprašujem. OK, bi rekel, da je falilo nek TimeZone, pa da je na okroglo uro spredaj/zadaj. Ampak ne. Spet nek WTF bug.
Zelo rad uporabljam radio, ki ga s temi custom romi žal ni, ker ni driverja za radio.
Že eno leto poslušam/berem o bugih z alarmom, pa ne mi govorit, da človek, ki se dnevno ukvarja s tem ne more tega spedenat.
File Manager je katastrofa, za moje pojme veliko boljši Samsungov original. Tudi Music player od Samsunga je še najboljši, pa sem probal vsaj 10 različnih.
Baterija povsod katastrofalna.Ni zdržalo čez dan.
Da ne bo pomote. Celo doniral sem 10EUR razvijalcem za trud. Pa se mi vseeno zdi, da če bi se jaz s tem ukvarjal, bi 100x omenjeno stvar probal rešit(to z alarmom,ali pa random izklopi, ali pa žretjem baterije). Ne pa da pišejo v vsaki verziji, da je OK. Oziroma Issues - None. Seveda ja.
Rešitev?
Naložil Virginity V13 - pač na osnovi Samsung roma, vendar oskubljen in z nekimi bonbončki, ki mi zelo koristijo. Baterija brez problema zdrži 2 dni. Alarm dela, ura dela, ne izklaplja se, hiter je, radio ima, izboljšan zvok pri predvajanju muzike in še bi se našlo.
Skratka, mene ne vidijo niti na enem custom romu več.