Samsung Galaxy Tab 7.7

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
mobitel
gsm arena

...ima že kdo? kako se obnese? kako mnenje iz prve roke?

Meni izgleda zanimiva zadeva za v "man-purse" saj 10.1 tab je prevelik, 5.3 note pa tudi (prevelik za v žepe lahkih poletnih kratkih hlač).

Lp!

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
To je premajno. Sam bi z veseljem kakih 13" okoli tovoril.
V žep ga dati ne moreš.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Imel sem si priložnost pobliže ogledati tole 7.7 zadevo in zgleda zelo v redu.
Tanjša celo od večine telefonov, lahka in edina tablica s super amoled plus ekranom, zato ima med vsemi tablicami tudi najboljšo sliko.
Filmi zgledajo kot na panasonicovi plazmi
smile-1.gif

Pri tablici je pomembna tudi avtonomnost, ki je tu nekje do 10 ur ob intenzivni uporabi.
Že marca naj bi dobila ICS, kar pomeni, da bo še boljša, čeprav tudi zdaj ni opaziti zatikanja.
Skratka top gadged.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jst sem že prodal prvo verzijo taba 7' in čakam, da jih mobitel dobi na zalogi. Grem prec iskat.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Če se ti da, bi te prosil za par screenshotov browsanja (kak rtvslo.si in kak forum) in kako se ti kaj browsanje zdi. A ga majo kje na mobitelu testnega?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Browsanje je ultra hitro na wlanu in umts. Proti transformerju je vsaj 30% hitrejsi. Sem kar presenecen. Tablica dela gladko, brez zatikanja. Sicer imam adw launcher ex gor, tko da default launcherja sploh nisem probal.

Evo par shotov

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ena glupa fora je v stock email klientu. Ce imas airplane mode vkljucen in samo wlan aktiven, ne pobira poste. Vsakic javi network error. Neumno, ce se mene vprasa, ker imam doma vedno gsm izklopljen.

Drugace pa baterija rula. Cel dan na umts ali wlan in nonstop neki delam gor, pa sem na 70%. Res pohvalno, da zaslon sploh ne omenjam
smile-1.gif

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ena glupa fora je v stock email klientu. Ce imas airplane mode vkljucen in samo wlan aktiven, ne pobira poste. Vsakic javi network error. Neumno, ce se mene vprasa, ker imam doma vedno gsm izklopljen.

Tole je pa res bedn bug ...prijavi googlu na marketu za naslednji app update ...da bo čez pol leta, ko se meni isteče aneks, zadeva porihtana
wink-1.gif

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Danes sem ga dobil. Prvi vtisi super, vec napisem ko potestiram.

Kaj pa navigacija? Kaj uporabljaš?
Obstaja sploh za to resolucijo kaj pametnega razen google maps? Meni osebno je iGO ful dobr.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Nimam pojma za navigacijo, ne uporabljam sploh. Drugače pa sem po konkretnem testu in 14 dnevni uporabi, še vedno impresioniran. Vse dela kot mora, gladko in tekoče. Edino kar je moteče je, da na črnem ozadju v temi se na ozadju vidijo neki krogi. Kolikor sem prebral naj bi bil to lim, ki je pod zaslonom. Ce je res ne vem, ampak ni take krize. Pa menda se pojavlja screen burn na status baru, torej da se slika "zapece" in potem ostane malo svetlejsi del. Zadevo menda poslabsa tudi modra barva ikon, zato si jih veliko zamenja status bar z belimi ikonami (tudi jaz sem). Mene sicer ne skrbi, ker imam gesture da skrijem status bar. Pise vse na xda, ce koga zanimajo podrobnosti.