ravno zato mi je čudno, ker vsi pravijo, kako boljše dela tablica. (jaz imam še prvo 10.1 tablico). sprašujem pa za Simobilov FW, ker vem, da je bila na Simobilu v ponudbi tablica 10.1v, to je tista, ki je bila malce debelejša in na voljo le pri Simobilu ... (vem, ker je bivša imela takega, jaz pa 10.1 pa je bila v obliki precejšnja razlika, pa tudi v izgledu samega FW-ja ...)
načeloma tablica zdaj deluje brezhibno, tekoče (razen Snapseed mi ne deluje, čeprav prvič je delal kot more, potem pa kar naenkrat ne več). pa baterija me moti, ker povsod prebiram, da samo še bolje deluje ...
sem na zgoraj navedenem linku našel simobilovo verzijo ICS-a (4.0.4.), se že downloada. spotoma sem opazil, da je tudi neki fajl, v katerem je priložen Odin (1.87, nazadnje sem uporabil Odin3, oz. zadnjo razpoložljivo različico, pa je šlo čisto okej čez) in neki PIT file. kaj s tem PIT file-om naredim?
ali samo Odin odprem, dam not simobilov FW in pustim, da naredi, kar ima za naredit? sem hotel potegnit dol flashguide, pa žal ne obstaja več ta datoteka ...
p.s.: kar se garancije tiče, je pa tako ali tako nimam več, ker je že eno leto stara tablica ...