Samsung Galaxy S3

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Eno vprašanje, kupujem Galaxy S3 pa me zanima ali je kaj razlike med aparati kupljenimi na mobitelu, simobilu, tušmobilu in T-2, predvsem mislim na posodabljanje telefona (uradni ROM), oziroma ali imajo še kaj dodatnega zraven naloženega. Sam sem pa pri Mobitelu.

LP
confused-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Je razlika edina pri Mobitelu ker on naloži zraven še svoje aplikacije in s tem posodobitev zamuja.... Če ga vzameš pri si.mobil ali Tušmobil oz v prosti prodaji dobijo prej..

Primer: zadnja posodobitev ki je bila na 4.1.2 jo Mobitelovi uporabniki ki so ga kupili pri njih še niso dobili... Kar ostali pri Si.mobil-u itn.. Pa so že dobili posodobitev..

Tak da moje mnenje in še koga se ne splača kupit pri Mobitelu S3...Ker pač zamuja posodobitev vedno zaradi njih..

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
bonk.gif

In ne vem zakaj nova tema za eno tako vprašanje,če je že odprta tema Samsung Galaxy S III
10.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
bonk.gif

In ne vem zakaj nova tema za eno tako vprašanje,če je že odprta tema Samsung Galaxy S III
10.gif

ja glej eni se ne ukvarjajo s tem nalaganjem drugih verziij androida... če recimo čaka na posodobiteve..bo prej dobil S3 ki je bil kupljen pri Si.mobilu ali Tušmobilu posodobitev uradno kot kupljen pri Mobitelu..

žal tko je..
wink-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mogoce ne mores naloziti drugega roma. Mogoce zato rabis servis. Ali mobitel uposteva garancijo, ce si dal gor drugega?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Res je...da bi pa človek sam zaradi verzije SW-ja menjal operaterja recimo pa tut nima ravno smisla. Če misli vzet na novo naročnino potem naj vzame tam, kjer imajo zanj najboljše pogoje, pakete, če pa je že kje pa naj bilo kje vzame telefon saj verzija SW-ja sploh ni problem oz. najmanjši problem zamenjat

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Glej jst sem mu samo odgovoril kaka je razlika..nisem mu pa rekel da more zaradi tega menjat operaterja ..
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja samo če že kupuješ tak "pameten"talefon,moraš računat na to da ga boš moral tudi sam malo vzdrževat drugače pa naj si kupi nokio 3310.Konec koncev ni to neka znanost.Saj boste kmalu prišli do zaključka da se ne splača čakat na posodobitve naših operaterjev ker so najmanj mesec dni za vsemi drugimi.
In sedaj naj si gremo vsi kupit telefone na Simobil ker tam najhitreje dobiš posodobitev
bonk.gif

slvn vsak si lahko sam naloži drug rom za to ne potrebuješ servis
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
@Deky_

sej js sm tut sam povedu drugo plat zgodbe
smile-1.gif
vse odgovore zdaj ima, odločil se bo pa sam.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
No če gre na servis mrtev potem tudi tam ne morejo ugotovit kateri rom je bil naložen
grims-1.gif