Samsung Galaxy S3 zaslon?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Nošen v torbici in ko mi pade, pade ravno v tisti kot kjer ni zaščite. Posledično levi zgornji kot črn čez čas pa polovica ekrana vijolčne barve in reagira na dotik. Kličem na servis za popravilo in mi pravi 180€??

Pozna kdo kakšno cenejšo varianto?

Lp

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne, ker se menja steklo, zaslon, touch panel.. Vse je v enem kosu... Še dobro ceno so ti dali

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Nošen v torbici in ko mi pade, pade ravno v tisti kot kjer ni zaščite. Posledično levi zgornji kot črn čez čas pa polovica ekrana vijolčne barve in reagira na dotik. Kličem na servis za popravilo in mi pravi 180€??

Pozna kdo kakšno cenejšo varianto?

Lp

Na ebay so cene od ~150 funtov dalje za zaslon.
shocked-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pa je počil samo main screen ali tudi touch panel? V vsakem primeru se da zamenjati le poškodovanega...

Nazadnje urejeno:

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
pa je počil samo main screen ali tudi touch panel? V vsakem primeru se da zamenjati le poškodovanega...
Pri SAMOLED-u ne gre. Se vse skupaj drzi.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Predvidevam, da ti ni padel samo enkrat. Je pa zanimivo, da jaz imam mojo Omnio HD tudi v torbici, pa mi ji padla potleh že velikokrat, pa je zaslon še vedno cel...vadno je nastradalo le ohišje, kjer je plastika malce počila (je telefon padel tudi na prednjo stran, na zaslon, pa mu ni bilo nič). Ne vem ali je tako slabo zgrajen SGS3, da ti je šel zaslon. Drugače si pa nabavi kak drug ovitek, kjer bo cel telefon zaščiten oz. vsaj pokrit če ne drugega.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kake etuije te mate to, da se telefon kljub temu polama?? Res mi ni jasno.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Ovitek je podoben temu na sliki samo z drugačnim vzorcem in je bil na dan nakupa edini v Mobitelovem centru. Padel pa je na levi zgornji kot kjer ni zaščite.

Ovitek

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bugatti croco slim
hysterical-1.gif
Ker bedn ovitek, glede na to da bi naj ovitek ščitil.Pa verjetno je bil kakih 30 eur... Auč

Žal bo to tvoj najdražji telefon
frown-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Ovitek je podoben temu na sliki samo z drugačnim vzorcem in je bil na dan nakupa edini v Mobitelovem centru. Padel pa je na levi zgornji kot kjer ni zaščite.

Ovitek

Nekaj podobnega sem imel jaz na začetku, ampak sem hitro menjal. Poišči na netu kaj bolj pametnega. Dobiš na e-bayu sigurno kak boljši ovitek.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če ti nesrečno pade na tla bo odletu, edino če nimaš tistih ogabnih blazinastih ovitkov, ki ti podvojijo volumen telefona. Tko da jst bi temu reku bad luck. Meni je padel na tla brez kakršne koli zaščite že mnogokrat, pa ima samo malo potolčene robove...

Nazadnje urejeno: