I
S21 ultra je prvi smasung ki mi je res všeč. Do jeseni bom najverjetneje menjal telefon in ta bo v ožjem izboru. Kaka je tradicija padanja cen pri samsungu? Kolikšen padec lahko pričakujem? Ker 1200 je malo preveč
Super, saj telefone ponavadi v tujini kupujem, nasih se probam izogibatseveda bo. ze cez tri mesece bo minus 300. potem pa se dvakrat dol in novi model je tu. mogoce ne v slo, cez mejo pa 100%
Kaj pa je, moja se glih nagiba k nakupu, daj kaj več povej.
jaz pa ne grem vec na samsung paradne konje. Se niti z enim telefonom nisem bil tak razocaran kot S20 Ultra.
Poglej malo visje sem napisal veckaj pa te je zmotilo pri S20 Ultra?
Sam mam ga 3 mesece pa odličen fon..
Zdaj že par mesecev uporabljam S20 FE. In še vedno določene aplikacije štekajo kot na S2. Pa to ni res. 4.5 leta star iPhone leti proti temu polizelku kot raketa. Iphone7 še nikoli ni imel neodzivnega zaslona, kar se pri S20 FE konstantno dogaja. Saj tehnično je S20 FE nobel proti 4.5 let staremu Iphonu ampak to, da šteka pa je nesprejemljivo. Pa še greje se, ko ga malo bolj zaposliš. Kot S2.
Zdaj že par mesecev uporabljam S20 FE. In še vedno določene aplikacije štekajo kot na S2. Pa to ni res. 4.5 leta star iPhone leti proti temu polizelku kot raketa. Iphone7 še nikoli ni imel neodzivnega zaslona, kar se pri S20 FE konstantno dogaja. Saj tehnično je S20 FE nobel proti 4.5 let staremu Iphonu ampak to, da šteka pa je nesprejemljivo. Pa še greje se, ko ga malo bolj zaposliš. Kot S2.