Samsung galaxy s2

samsolj

Zelenc'
14. jun 2011
4
0
1
Zdravo, ne vem kam dati temo pa sm raje tuki...
no, hotel sm kupit sgs2 pa jih niso imeli na zalogi. Mislm šel sm v vsaj 3 mobitelov lj pa jih niso imeli, pol sm prašu kdaj pridejo pa niso vedeli. Zanimalo bi me, če vi veste kako je s tem ko zaloge zmanjka, kdaj pripeljejo nove? Koliko časa moram čakat 1teden, 2tedna?
Šel sm v bežigrad, črnuče, citypark, pol še v eniga privat.. vsi niso imeli na zalogi. Poznate en mobitel u lj ki jih imajo?
No, najbl me zanima kolko je doba čakalnica ker kmalu grem na morje, pa si ne bi glih rad zamudu ta fon?

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
hysterical-1.gif

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik samsolj pravi:
Zdravo, ne vem kam dati temo pa sm raje tuki...
no, hotel sm kupit sgs2 pa jih niso imeli na zalogi. Mislm šel sm v vsaj 3 mobitelov lj pa jih niso imeli, pol sm prašu kdaj pridejo pa niso vedeli. Zanimalo bi me, če vi veste kako je s tem ko zaloge zmanjka, kdaj pripeljejo nove? Koliko časa moram čakat 1teden, 2tedna?
Šel sm v bežigrad, črnuče, citypark, pol še v eniga privat.. vsi niso imeli na zalogi. Poznate en mobitel u lj ki jih imajo?
No, najbl me zanima kolko je doba čakalnica ker kmalu grem na morje, pa si ne bi glih rad zamudu ta fon?

uf-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Pa ne samo slovnica...še novo temo gre odpirat, ko ima že obstoječo na voljo.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Prvo moras koncati osnovno solo, potem pa lahko dobis tako dober aparat kot je SGS2. Mogoce bo po soli v naravi ze na zalogi.

aplauz.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Drugič če se že meniš za samsunga galaxi s2 in ti ga zrihtam da ga prevzameš ,ga saj pojdi iskat . Ali pa pokliči da ga prodajo drugemu ,ker jih je kar nekaj v čakalni listi . L.P. TUPLI

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ja dober je ja . Sem vse zrihtal v eni od LJ poslovalnici samo zanjga ,Ga je moral dvigniti in vse potem urediti do 12 ure . Me kliče vodja poslovalnice ob 12.45 ure danes kje je in kdaj pride po njega . Ga kličem to stranko po gsm-ju, mu pošljem sms nič od njega .Ta se ne znajde v življenju . Neki nabija da mora počakat brata ,pa sedaj ne more ,pa lahko med odmorom gre ven in take fore . Samo NABIJANJE BESEDNO .