Samsung Galaxy S2 in ALS

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Pozdravljeni!

Zanima me če je na Samsung Galaxy S2 sploh možno vklopiti opcijo ALS. Predvidevam, da je to stvar operacijskega sistema in če Android to podpira bi moral tudi telefon. Imam pa Android 4.0 naložen.

Hvala za odgovore in LP!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
ALS je pri telefonih že nekaj časa zgodovina. Enako velja za operaterje, za naše ne vem, kdo (še) ponuja to storitev.

Tvojega telefona ne poznam, ampak verjetno ne bo šlo. Žal je edina možnost nakup starega telefona...
crazy1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Galaxy S2 ne podpira ALS funkcije tako lahko pozabiš na to edino če kupiš kak starejši telefon ki to podpira..
wink-1.gif

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Kakor sem bral je fora v android operacijskem sistemu, ki tega ne podpira. Mislim ena od pravzaprav osnovnih funkcij na poslovnem področju je to in sedaj zaradi novega telefona ne morem tega uporabljat. Sedaj pa naj 2 telefona okrog vlačim zarad 2 številk.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Poznam telefone, ki omogočajo 2 SIM. Ampak ni fora v tem. Jaz sem si kupil novejši telefon zato, ker ga zares uporabljam in ne za šminko. Sedaj naj grem pa spet par stopenj nazaj, da dobim funkcionalnost, ki bi po moji logiki morala biti kot SMS/MMS opcije.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Tvoja, moja ali logika še marsikaterega drugega uporabnika žal tu odpove.

ALS ni edina business funkcija, ki jo jaz pogrešam pri novih telefonih. Na spisku so vsaj še dedicated gumb ali hitri dostop za konferenčno zvezo in voice dial (pri nekaterih), dve sim kartici / ena številka, (r)SAP...

Še vedno pa ti ostane refurbished 6310i.