Samsung galaxy S2: 4.0.3 -> 2.3.6

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ja...meni se še nikoli (ampak res nikoli) ni telefon sam resetiral. Z kakšno različico so bili kakšni manjši problemi(npr. lag na lock screenu) ampak kaj hujšega nikoli.

Je pa res, da sem že od samega začetka na open EU verziji. To tudi vsem priporočam.

LP
Torus

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Do sedaj sem imel Titanium, ki pa pri restoru rad zasteka. Pomaga samo reboot telefona. Pa wifi povezav ne restora.. Bom poskusil GO backup
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Moj je na Mobitelovi različici (do zdele sploh nisem vedel, da obstajajo različne). Dokler je bil na 2.3.6 je vse delalo BP. Baterija je zdržala dooolgo, resetiral se ni nikoli, nikoli težav z povezljivostjo ... nič! Odkar sem ga dal na 4.0.3 so sami problemi. Baterija mi edino zdrži, če izklopim povezavo do neta, ampak pol je brez veze, da imam tak telefon.

Je kdo tako dober in bi mi zadevo spravil nazaj na 2.3.6 ker sem (kar se teh zadev tiče) laik. Odin in podobne stvari so mi španska vas. Če se sam lotim downgrade-a lahko še kaj zjebem. KR ali LJ .. Pliiiz ...
crazy1.gif

Še na kratko napake odkar imam 4.0.3.:
- baterija zdrži 3x manj časa,
- povezava do neta ne dela, čeprav vklopim vse,
- dokler je delala, mi ni delal prenos sporočil na Ebayu,
- GMail mi je ves čas javljal "brez povezave",
- občutljivost telefona je veliko slabša in moram včasih pritisniti tudi po 4krat, da mi določeno aplikacijo odpre oz. zazna,
- počasen odziv in odpiranje npr. imenika,
- gretje telefona oz. baterije,
- še kaj bi se našlo, pa raje ne razmišljam ...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Takšne težave so lahko odvisne od ROMa, jedra (Kernel), modema ... ujeti je potrebno pravo kombinacijo. Igranje s tem ima seveda svojo draž, hitro pa padeš tudi v težave. Mogoče ti bo s pravo kombinacijo pomagal kdo, ki ima S2. Aja - ali prej naredi reset/wipe vseh zadev?
Sam imam (na starem SGS):
AOKP build 38 (včerajšnji)
Semaphore kernel 1.2.2 (petkov)
JW4 radio

Skupaj deluje res odlično.

Jazzx

Zelenc'
10. jun 2012
1
0
1
Lep pozdrav Kripo, Jaz mam podobne probleme kot ti oz še hujše, da ne govorim o uporabnosti, zakomplicirali si stvar, imenik oz klicanje je nepraktično, nastavitve so tudi zakomplicirali... enkrat mi je Galaxy celo zmrznu in na teh. pomoči so mi ga storli formatirat in od takrat dela še slabše. Ne bom niti našteval kaj use NE dela ker se mi ne da. V torek grem na srevis in jim storim naložit 2.3.6. in če mi ga ne bodo hotli bom .....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hja vsi ki imate tako velike probleme vam svetujem da kompleten ICS ROM downloadate iz Samfirmwara, rootate telefon, greste v recovery mode, pobrišete wipate vse od systema, cacha, dalvika, vse kar je možno in na sveže naložite ICS in bo 100% vse delalo. Mogoče po nalaganju še 1x pobrišete cache ter dalvik in bo zadeva 100% delovala. Razne nadgradnje ICS na 2.3.6 pa znajo biti problematične ja... Sicer pa kdor cvika za garancijo naj zgornjega postopka ne izvaja saj v primeru da bo potem čez nekaj časa kaj narobe s telefonom obstaja "teoretična" možnost da bo garancija zavrnjena... Bi pa jaz nekaj druga vprašal, na disku sem iz Samfirmwara imel uradni mobitelov 2.3.6 rom in sem ga zadnjič poskusil 2x naložit in po nalaganju niti not nisem prišel, nonstop mi je javljalo neke različne napake. Pa me zdaj zanima ali so to popravili in na Samfirmware novega naložili ali je gori še vedno enak z napako? TnX

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Po tem vodiču bo telefon delal zagotovo tako kot mora.
Jaz imam naložen cyanogenmod in siyah kernel 3.2.7.1 z nekaj ročnimi nastavitvami. Telefon deluje naravnost fantastično.
Sem pa bil zelo razočaran z Simobilovim romom. Imel sem vse zgoraj naštete težave in še nekaj dodatnih.