Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ja, v naj paketu imaš še brezplačno integral (torej, nimaš naročnine+prenos podatkov v integralu je brezplačen, kar pomeni, če dobiš na mail 100mb velik file, ti ga prenese mimo zakupljenih količin data), + mobilna tv je brezplačna (torej isto, naročnina=0€ + prenos podatkov je brezplačen).
Integral mi je fajn, edino moti me, da nima možnosti avtomatskega prikazovanja v html obliki...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa tuš, ga ne bodo imeli tam ?
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
In kaj se Integral razlikuje od Gmaila???
Torej - Integrala ne potrebujem ... Tudi če je brezplačen ...
4GB + 1GB (v paketu) za maile ne pokurim v treh mesecih ...
Hmm, to sploh ne bi bil slab nakup. Če ga najdeš v beli barvi z NFC takoj kupim!Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Zdaj pa lahko začnem iskati S2 za 200€.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
In kaj se Integral razlikuje od Gmaila???
Torej - Integrala ne potrebujem ... Tudi če je brezplačen ...
4GB + 1GB (v paketu) za maile ne pokurim v treh mesecih ...
ORTO U NULO ma 100MB in ne 1GB, kolikor vem. Kaj pa potrebuješ 4GB? Tega res ne razumem...a boste filme vlekli dol al kaj?
Če pa imaš integral lahko pa gledaš VSE e-maile ZASTONJ in ti ne kuri prenosa podatkov, kjer ti ga po drugi strani, ko odpiraš gmail.
Aja...pa pri ORTO U NULO računaj še +5€ za to, da imaš kaj klicev v druga omrežja, razen če ne kličeš samo tistih, ki so na simobilu.
Potem te pa pride 24x45 na mesec (tisti tvoj paket kot si napisal) + 90€ za telefon...po dveh letih pa je to 1170€.
Če pa pri M@ vzameš đabest+petka pa pride 24x47 + 1€ za telefon...to pa znese v dveh letih 1129€.
Če pa pokuriš 4GB podatkov, potem ti pa priporočam, da si kupiš kak mali prenosnik, pa se raje s tistim ubadaš, pa seveda mobilni internet...pride bolj poceni.
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Včer šel pokukat v Areno (SiMobil) v LJ okoli 20h in ni bilo posebne gužve kot je tukaj na sliki pri Mobitelu ...
Sam se tudi odločam za SIII in mi glede na trenutne možnosti bistveno bolj odgovarja SiMobil kot Mobitel ...
Na ORTO U NULO z Mega prenosom me pride telefon 90Eur in imam vse skupaj 4GB + 1GB prenosa in 40€skupne naročnine
Pri Mobitelu pa bi me prišlo paket 2012 + 23€ za telefon - 43€ skupne naročnine
Torej pri Mobitelu plačujem 23€ samo za telefon, pri SiMobilu pa za to razliko 28€ dobim dodatnih 4GB podatkovnega prenosa
Ali se slučajno pri M@ motim?