Samsung Galaxy S II

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Upajmo da bo tako hitro kakor prvi, pa da bo tako "dobra cena"
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
HW promising, dizajn bljah, deska..

OS pa.. jah ne vem. Na pre-production ni videt ravno sijajno. Kako bo spet z Samsungovimi updejti.. Ce bo tako, kot je pri Desire - Galaxy S.. Potem bo HTC spet zmagal. Vsaj meni.

Samo, a res ne obstaja dizajnersko kolikor tolikor cednega Androida, razen Xperie X10 - pa se ta je preplasticna? Ali je kopjia iphona 3xx ali je krneki.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Optimus 3D je meni najlepši od teh novejših:
gsmarena_001.jpg

Je pa tako, da nekaj hudo zmišljevat si ravno ne morejo ker 95% sprednje strani zaseda lcd, robovi pa morajo biti okrogli.
Tudi nebi rekel, da stem kopirajo iphone 3 ampak se gre pač za to, da imajo dizajnerji zelo zvezane roke ker hardware diktira dizajn.

IPone 4 je to rešil z uporabo drugačnih materialov, tako da se ga dobro loči od vseh ostalih smartphonov.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Optimus je lep, samo imam komplekse na LG-je (ne glede na izdelek)
grin1.gif

Saj to mi je pri jabuku vsec.. Malo kovine, sipe pa izgleda cisto drugace, kakor pa pisana plastika ali guma..

Pa dobro, ni vse v obliki, nekaj je se v top OS-ju - iOS
grims-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
a) sovrazim kic od widzetov, b) pozre ves ram in je hiter, kot WM pol
evil.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Pomoje tak design, glede na to kar se dogaja.. sploh ni daleč.

Še bolje pa bi seveda bilo samo ekran spredaj (brez ostalih stvari). Pri strani minimalno gumbov. Zvočnik zgoraj, mikrofon spodaj. Vse se da.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa, 3 mm tanek, drzal ga ne bos, ker bo nemogoce, da ne bi kaj pritisnil na zaslon in bo ves cas povezan z BT slusalko
grin1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Samo, a res ne obstaja dizajnersko kolikor tolikor cednega Androida, razen Xperie X10 - pa se ta je preplasticna? Ali je kopjia iphona 3xx ali je krneki.

Obstaja - SE Arc
tongue-1.gif

SonyEricsson_arc_01.jpg

Samo, to bo že kr cegu
smirk-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sploh ne.. Dol mi visi za wiđete, kar potrebujem si nastavim na prvi desktop. Ostalo nesnago (ki jo je precej malo) ruknem pa v mape in na drugi desktop. Pa imam organizirano, tako kot bi si zelel, brez da trpi baterija in ram.

Kar na jabuku pogresam je, (ne)uporabnost lock screena. Ne, nocem wiđetov. Kaksen koledar, opozorilnik bi pa prav prisel..

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Widgeti bodo cool komaj ko bo Steve Jobs tak reku. iWidget, revolucija

Se ze ve približen začetek prodaje SGS II in katero verzijo v SLO dobimo - z Exynos ali z Tegro 2 ? To mi ni všeč da je tolko različnih verzij...

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Bolj kot widgete (če sploh), bi apple moral uredit notifikacije in elegantnejši multitaksing.

Poleti ko boste v roko prijeli kolegov HP Pre 3, bodo v tem pogledu tako iPhone kot tudi moderni androidi smešni. Razen če ne bodo do takrat kaj naredili..

Nazadnje urejeno: