Imam Samsung galaxy W. Zelo mi nagaja baterija, telefon je treba polnit večkrat dnevno. Kapaciteta baterije hitro pade tudi v mirovanju. S telefona sem izbrisal vse kar je nepotrebno izklopil sem posodabljanje, wifi, gps, bt... Telefon je star 2 leti in je že 3 tedne čez garancijo. A je sploh še možnost za garancijsko popravilo baterije?
Odločil sem se da kupim novo baterijo. Ali naj kupim novo original baterijo ali obstaja kopija ki je modra boljša, močnejša. Ali naj kupim kar nov telefon. Kje ste jo vi naročili če ste že kupovali novo baterijo in kakšna je potem obstojnost te baterije ali je sploh kaj boljša? Katere znamke baterij so boljše? Zanimajo me izkušnje iz prve roke
Ti novi androidi so zanič. Še dobro da imam staro Nokio v rezervi.
Odločil sem se da kupim novo baterijo. Ali naj kupim novo original baterijo ali obstaja kopija ki je modra boljša, močnejša. Ali naj kupim kar nov telefon. Kje ste jo vi naročili če ste že kupovali novo baterijo in kakšna je potem obstojnost te baterije ali je sploh kaj boljša? Katere znamke baterij so boljše? Zanimajo me izkušnje iz prve roke
Ti novi androidi so zanič. Še dobro da imam staro Nokio v rezervi.