Samsung Galaxy Note IV in Note Edge

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Nekaj mi ni čisto jasno pri Edgu: kako ne vklapljaš stranskega dela, ko ga imaš v rokah? Bi ga prav preizkusil, da vidim kako se obnese.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zanimivo, da so šli nazaj na usb 2.0. Ima pa S Pen kar nekaj novih zanimivih funkcij. Upam, da bodo pri posodobitvi Notea 3 na novo verzijo uporabili oz. dodali te dodatke noter tudi za Note 3
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
3ko vprašanje, če se splača upokojit zaradi 4ke, ampak zaradi Edga pa sigurno.

Na tale ekran čakam, odkar sm ga vidu v enmu filmu in mora bit čist huda zadeva. Da ti sporočila ne pop-up-nejo direkt na display, ampak ob robu...

Pa še spec so perfect
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.977
6.149
113
Uf tale Edge je pa moj sanjski telefon. Samo ko nebi živeli v taki vukojebini, da moraš več kot povprečno plačo za telefon skeširat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Kako bo tale rob občutljiv na poškodbe.
Glede na to da berem kako razbijate ekrane na S, potem si ne predstavljam tega spustiti na tla na steklen rob.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zanimivo, da so šli nazaj na usb 2.0. Ima pa S Pen kar nekaj novih zanimivih funkcij. Upam, da bodo pri posodobitvi Notea 3 na novo verzijo uporabili oz. dodali te dodatke noter tudi za Note 3
smile-1.gif

Glede USB3: jaz ga na Note 3 imam, a mi ne pomeni nič, ker praktično ničesar več ne prenašam po kablu. Za polnit pa itak uporabljam klasični polnilec z navadnim konektorjem (gre tudi lažje not kot ta široki usb3).

I

Izbrisan uporabnik 17097

Kaj ni to tema o Note 4?
Če je tako zanimanje za Note EDGE naj se ustvari še tema za ta telefon in se notri debatira,da ne bo take zmešnjave.

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ne vem kaj so razmišljali, da so edge screen postavili samo na eno stran
sprasujem se.gif
Se strinjam.Meni osebno je grd.Bi bil vsaj na obe strani edge screen,da je malo simetričen.

Citat:
Uporabnik ovca pravi:.
Pa še spec so perfect
smile-1.gif
Specifikacije sf so popolnoma iste kot Note 4.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Bom ločil teme, čeprav tista o Note 4 bo itak samevala, ker Note 4 ni prinesel nič novega...

EDIT: Sem raje dopolnil ime teme...

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pomoje BV ločevat... Razlike itak ni, razen v displayu.. Vprašanje sploh, kolk je to smotrno; izdaja dveh istih mašin z isto spec. samo s temu, da ima en rahlo zakrivljen ekran..

Če daš Raji izbiro, je zmeri pizderija; boljš bi blo samo Edga izdat, pa to je to
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Note 4 je official release date najavljen kot 17.10 (na ta dan je uradna prodaja v U$A, pri vseh operaterjih).
Cene majo različne; od $299 oz. $350 za 2letni aneks, pa do $749 za prosto prodajo. Kar pomeni, da je to v € cca. 590€. No, pri nas bo verjetno 750€ :D
V UK je pre-order cena ₤479.17, preorder je možno nardit že 5 dni
smile-1.gif

Za Edga dejansko ni še nobenega infota, kdaj bo kej... Je pa zelo verjetno, da bo cena v USA okoli $980, kar pomeni, logično, 1:1 v €
stupid-1.gif

Sam...Hud pa je, ni kej
smile-1.gif
!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.