samsung G810

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Fotoaparat je boljši kot pri vseh Nokiah, ki so bile kadar koli izdelane doslej. Ne pretiravam.
Ima 5 Mpix, avtofokus in 3x optični zoom, poleg tega pa še pravo bliskavico (xenon in ne LED, kot skoraj vsi ostali mobilniki).
Cenovno je enak N95, dejansko pa za nekaj razredov boljši telefon. Priporočam. Imel sem oba na daljšem testu in me je Samsung prepričal.

Še glede mer: ima cca 10 gramov več kot N95, je pa tanjši.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Srednja žalost. Nekje dva dni pri heavy use. V rangu Nokie N95. Si pa že drugi dan živčen popoldne in samo gledaš, kdaj bo mrknila. Ni bogve kaj. A tudi pri N95 je slaba. Očitno ti gizmoti požrejo preveč toka za svoje delovanje.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Lani sem ga jaz za samsunga(original) na Mobitelu kupil.Cena je bila 15€ , tako da bi morati tudi za ta model imeti

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
glede na to da se polni na usb lahko v conradu ali kje kupiš "12V -> USB" adaptr in vanj vtakneš usb kabel
2309964.jpg

RpEvO

Zelenc'
5. sep 2008
1
0
1
Ta model ima spet nov priklop in originalne dodatne opreme še ni v Sloveniji. Avto polnilci so sicer podobni kot pri Motorolah.

Originalnih pa sploh nisem nikjer zasledil - niti na Samsung Mobile ne. Še komu mogoče pri priklopu priloženih slušalk ponudi meni v slovaškem jeziku?!?!

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Srednja žalost. Nekje dva dni pri heavy use. V rangu Nokie N95. Si pa že drugi dan živčen popoldne in samo gledaš, kdaj bo mrknila. Ni bogve kaj. A tudi pri N95 je slaba. Očitno ti gizmoti požrejo preveč toka za svoje delovanje.

Je testiral kdo, če drži kaj več, če imaš samo gsm omrežje, ne umts? No, v mestu, kjer sta oba signal na ful je najbrž vseeno, na področjih s slabšim signalom pa najbrž ne.

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
Citat:
Uporabnik RpEvO pravi:
Ta model ima spet nov priklop in originalne dodatne opreme še ni v Sloveniji. Avto polnilci so sicer podobni kot pri Motorolah.

Originalnih pa sploh nisem nikjer zasledil - niti na Samsung Mobile ne. Še komu mogoče pri priklopu priloženih slušalk ponudi meni v slovaškem jeziku?!?!

tudi meni javi v slovaščini ali karkoi je že to, pa tudi nekateri drugi prevodi mi niso všeč so same okrajšave .

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
Imam en problem, ko uporabljam telefon se mi pokaže meni za izbiro slušalke, kliknem prekliči in še enkrat. Neha se pojavljati le če vklopim slušalke.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Zaostanek ?? G810 kvalitetnejša izdelava, boljše slike, GPS, baterija vse je na strani G810..

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
le nedelovanje nekaterih aplikacij oz.malo težje nameščanje

Nazadnje urejeno:

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Lani sem ga jaz za samsunga(original) na Mobitelu kupil.Cena je bila 15€ , tako da bi morati tudi za ta model imeti

Vprašal na mobitelu pa so rekli, da ga bodo kmalu dobili.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik vodka pravi:
le nedelovanje nekaterih aplikacij oz.malo težje nameščanje

a lahko prosim še kaj več poveš- katere aplikacije ne delajo, kako zgleda to težje nalaganje...
thnx!

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
kar je od nokije naprimer n-gage, sports tracker, mi ni uspelo uspešno namestiti, pa tudi carbide (se uporablja za crackanje telefona- ni potrebno singati aplikacij) ne deluje tako kot bi moral, pa tudi ko iščem mapo C\sys\bin ta sploh ne obstaja tako da tudi druga varjanta za crackat telefon ne deluje.

EsoyItaque

Zelenc'
7. sep 2008
1
0
1
jaz imam tudi težave z nameščanjem nepodpisanih programov, nobena od metod za crackanje mobitela ali podpisovanja aplikacij ne deluje tako kot bi morala.