Samsung B7330 OmniaPro

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Dajte no fantje... Razpišite se malo, no... Tudi mene zanima, kako ste zadovoljni s tem telefonom tisti, ki ga imate, kako dolgo drži baterija pri povprečni uporabi, če je "user fruendly",... Včeraj sem ga imela priložnost malo preizkusit in moram reči, da mi je kar sedel. Zdi se mi dokaj enostaven za uporabo (ali se motim
sprasujem se.gif

Wiseman: glede nakupa telefona za 200 eur... Jaz bi raje dala 89 eur zraven in ga kupila v redni prodaji in ti ostane prost aneks... Če se že vežem, potem mora biti cena telefona max 1/3 njegove prodajne vrednosti. To je moje mnenje...

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Aplikacije za listke dobiš večinoma zastonj za vsak operacijski sistem, tako da
boš pogrešala le "dedicated" tipko, katero ima G900. Pomanjkljivost TS sem pri
uporabi E71 rešil s svinčnikom, papirjem (tudi prstom po pesku) in kamero
grin1.gif

lp

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Aplikacije za listke dobiš večinoma zastonj za vsak operacijski sistem, tako da
boš pogrešala le "dedicated" tipko, katero ima G900. Pomanjkljivost TS sem pri
uporabi E71 rešil s svinčnikom, papirjem (tudi prstom po pesku) in kamero
grin1.gif

lp

grin1.gif

Glede na vso jezo, ki mi jo zadnje čase povzroča TS, sem se odločila, da telefona s touchem kar lep čas niti pogledam ne...
jezen.gif
Zdaj bom vsaj spravila v promet vse tiste kulije, ki so se mi 5 let valjali po predalih.

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Pa ga imam!
cheer.gif

Zaenkrat se privajam, čeprav moram priznati, da je, vsaj kar se tiče osnovnih funkcij, tolk easy za uporabo in user friendly, da bom verjetno kar hitro pozabila na G900 in njegov TS.
grin1.gif
. Skratka, zaenkrat sem zelo zadovoljna.
Da pa le ne bi bilo vse tako rožnato
evil.gif
Pa še nekaj me zanima... Se da naložit še kakšne druge teme, razen obstoječih in če ja, kam jih naložiti/ shraniti, da bodo zalaufale?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Še tole: je kakšna možnost, da se nastavi, da stike sinhronizira v katero drugo mapo in ne v outlookove Stike? Pri SE sem si v outlooku odprla eno ekstra mapo in jo v sync managerju nastavila kot privzeto za sinhronizacije, tu pa iščem, pa ne najdem... Ne diši mi najbolj, da se mi stiki (privatni) iz outlooka, katerim samo mailam, mešajo z onimi na telefonu.
rolleyes-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!