Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam HOT hofer-(A1sinal)po pogovoru z operaterjem sem zamenjal sim katico in ni nič boljše.Preklopil nazaj na Honor in je signal spet poln, je pa res da je bolj počasen ker je že v letih(2018).Na moji lokaciji je od A1 signal najboljši preverjeno.
Imam zanimivo situacijo, ki jo ne znam rešiti (očitno sem spremenil nastavitve telefona). Ko ga uklopim je telefon v polzatemnjenem položaju,in je na svetlobi težko vidno za vnos vzorca odklepanja zalon.Prilagam posnetek upam da se dobro vidi.
Hvala zapomoč
Imam zanimivo situacijo, ki jo ne znam rešiti (očitno sem spremenil nastavitve telefona). Ko ga uklopim je telefon v polzatemnjenem položaju,in je na svetlobi težko vidno za vnos vzorca odklepanja zalon.Prilagam posnetek upam da se dobro vidi.
Hvala zapomoč
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.